SPECIALIST URBANISM

Jobs Factory

01-10-2006 | EXPIRA LA 07-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile dvs, complexe, se vor centra in jurul unor proiecte de urbanism de mare amploare. In indeplinirea lor veti beneficia permanent de suportul specialistilor si al echipei dvs de colaboratori.

Ca Specialist in urbanism veti examina posibilitatile de dezvoltare, estimand impactul unor dezvoltari majore in termeni de viabilitate economica si efecte asupra mediului si veti evalua problemele de mediu, legale si reglementare, oferind consiliere in privinta acestora. Este necesar sa intelegeti cum aspectele de design ale unui proiect de constructii influenteaza si se raporteaza la probleme functionale si de performanta, astfel incat intrebari practice sa poata fi puse din stadiu incipient.

De asemenea, veti estima ce studii sunt necesare inaintea unei achizitii sau inaintea implementarii unui proiect (studii de teren, de fezabilitate etc) si veti asigura realizarea acestor studii astfel incat pe baza lor sa poata fi evaluate oportunitatile de afaceri.

Atributiile dvs vor include si mentinerea legaturii cu alti specialisti (urbanisti, arhitecti si ingineri de structura) in vederea dezvoltarii noilor proiecte, precum si cu autoritatile pentru realizarea de documentatie pentru aprobari statutare, precum inspectorii de constructie etc.

Desigur, va fi necesar sa va tineti la curent cu evolutia proiectelor, vizitand regulat santierele -la fiecare etapa de dezvoltare


CERINTE

Sunteti un specialist in urbanism interesat sa faca parte dintr-o echipa de succes?
Aveti studii superioare finalizate de arhitectura sau urbanism si o experienta de minim 2 ani in domeniul urbanismului?
Va exprimati cu usurinta intr-o limba de circulatie internationala precum engleza, spaniola sau franceza?
Atunci postul de Specialist in urbanism poate fi al dvs!


BENEFICII OFERITE

Remuneratia este atractiva, cu bune perspective de evolutie si bonusuri de performanta
Se asigura training la sediul companiei-mama sau la una din principalele sucursale -in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

Jobs Factory este o agentie de recrutare si plasare de personal. Clientul nostru este un grup important din domeniul imobiliar si de management al proprietatii, avand sucursale in mai multe tari din Europa de Vest si interesat sa-si dezvolte sucursala din Romania.