Specialist Simulare Numerica Electricitate/Electronica/Electrotehnica/Automatica

RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE

30-01-2011 | EXPIRA LA 05-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

ACTIVITATE GENERALA:

Participa la prototipajul rapid al unei prestatii sau a unui sistem 3EA (Electricitate, Electronica, Electrotehnic, Automatica) pentru a valida un concept sau un sistem in amont, adica inainte de a dispune de sistemul real complet.
Aceste prototipuri sunt formate de un ansamblu de modele si/sau elemente reale.

ACTIVITATE DETALIATǍ:

Dezvolta modele de componente (captori, actionori), de organe (frana electrica, directie electrica, etc.) sau de sisteme (ABS, motor, etc) pentru a simula comportamentul dinamic final.
Realizeaza sau participa la realizarea cu parteneri a modelelor fizice ale elementelor existente cat si a modelelor componentelor inovante.
Participa la dezvoltarea strategiilor de control comanda a sistemelor electronice imbarcate (franare, directie, suspensie, securitate, GMP, etc).
Verifica modelele sale prin incercari reale.
Pune in aplicare procesele necesare pentru conceptia modelelor avand ca scop controlul si comanda sistemelor electronice imbarcate. Asigura animarea metodologiei corespunzatoare.
Negociaza si organizeaza cooperarile necesare cu laboratoarele si institutiile de cercetare europene.


CERINTE

Candidatul, inginer de profesie, trebuie sa aiba o experienta intre 3 si 5 ani in domenii ca : automatizari , electronica, electrotehnica. Cunostintele sau experienta in domeniul auto constituie un avantaj.
Competente cerute:
• Cunostinte de automatica, electronica, electrotehnica ;
• Cunoasterea softuri 3D:Catia, Autocad ;
• Cunoasterea softurilor de calcul: ABAQUS, ANSIS, FLUX, MAXWELL, COMSOL – reprezinta un avantaj ;
• Competente in animarea in transversal ;
• Rigurozitate ;
• Capacitate de analiza ;
• Autonomie si capacitate de sinteza in munca desfasurata ;
• Competente lingvistice: Engleza – nivel mediu
Franceza – nivel mediu (reprezinta avantaj).


DESCRIEREA FIRMEI

Renault Technologie Roumanie este noul centru de dezvoltare si cercetare in domeniul ingineriei Renault. Prezent in 118 tari si reprezentand prima marca europeana, Renault este astazi al patrulea constructor mondial prin alianta cu Nissan.
Viitorilor angajati le oferim oportunitatea de a evolua profesional, de a se forma pe parcursul carierei si de a lucra intr-o companie cu un mediu de lucru placut.