SPECIALIST SERVICE IT

Confidential

21-03-2005 | EXPIRA LA 21-04-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

? Efectueaza activitati specifice pentru diagnosticare, reparare, testare a reparatiilor efectuate atit pentru produse in garantie cit si pentru produse in afara garantiei.
? Efectueaza expertize in vederea stabilirii conditiei de garantie. Anuleaza garantia echipamentelor care nu respecta normele de grantie impuse de producator. Aplica procedurile specifice pentru scoaterea din garantie a produselor.
? Ofera clientilor cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic, in vederea remedierii defectelor la produsele receptionate in Departamentul Servicii Clienti, telefonic, prin e-mail sau fax.
? Completeaza toate datele referitoare la evenimentul depanat in aplicatia de service specifica departamentului
? Completeaza documentele caracteristice reparatiei
? Informeaza Directorul departamentului Servicii Clienti asupra situatiilor care produc impact negativ asupra activitatii curente de depanare a echipamentelor.
? Informeaza Directorul Tehnic asupra tuturor aspectelor sau neregulilor aparute prin nerespectarea procedurilor aferente proceselor care se desfasoara in cadrul departamentului.
? Completeaza lista de piese necesare a fi comandate la producator, in functie de consum.
? Mentine contactul cu suportul tehnic al producatorului in vederea efectuarii reparatiilor.
? Verifica site-urile producatorilor a caror produse sunt in directa sa responsabilitate in vederea obtinerii celor mai noi informatii tehnice, driveri, manuale, tehnici de depanare si orice alte informatii utile in activitatea de depanare.
? Instaleaza aplicatii specifice pe statiile de lucru ale colegilor care se ocupa de depanarea in plan secundar a acelorasi produse.
? Verifica piesele defecte primite de la Partenerii de service ai companiei si pentru care compania trebuie sa ramburseze valoarea pieselor.
? Verifica produsele care pentru a fi reparate trebuiesc trimise la producator.

Produse de care raspunde in principal:
? Gama de produse IBM
? Videoproiectoare Epson
? Camere foto digitate Epson
? Scanere Epson
? POS-uri RSD Epson


BENEFICII OFERITE

pachet salarial atractiv