Specialist Relatii Publice

ABC Human Capital

17-06-2006 | EXPIRA LA 23-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa la elaborarea strategiei de PR a companiei stabilind obiective, planuri de actiune, moduri de implementare si metodele de evaluare a rezultatelor
Editeaza si redacteaza comunicate interne si externe care cuprind: mesaje ale managementului companiei, raportari specifice, situatii, evenimente, etc.
Elaboreaza planul anual/semestrial de PR si alocarea resurselor
Monitorizeaza informatiile privind organizatia si concurenta, aparute sub forma de articole, relatari de presa, evenimente
Concepe si implementeaza strategii de comunicare
Analizeaza imaginea companiei in piata si propune solutii pentru mentinerea / imbunatatirea / corectarea ei
Propune campanii promotionale si organizeaza toate aspectele care tin de acestea
Initiaza, organizeaza si deruleaza simpozioane si conferinte ocazionate de lansari produse, aniversari, etc.
Mentine legatura cu agentii de PR, agentii de presa, reprezentantii mass-media, cotidiane, organizatori de evenimente in vederea desfasurarii campaniilor de marketing, simpozioane si conferinte
Emite idei pentru noi promotii in vederea intaririi imaginii organizatiei pe piata
Creaza proiecte promotionale, urmareste implementarea lor, promoveaza produsele si serviciile companiei folosindu-se de materiale promotionale, media, pentru maximizarea vanzarilor si realizarea obiectivelor firmei, in concordanta cu bugetul stabilit
Organizeaza reprezentarea companiei la evenimentele publice, sociale si de afaceri si centralizeaza informatii referitoare la aceste evenimente.


CERINTE

Studii superioare, (relatii publice, marketing, comunicare)
Experienta pe un post similar minim 2 ani
Limba engleza - fluent
Persoana foarte creativa, entuziasta, cu initiativa
Cunostinte specifice de comunicare si marketing
Excelente abilitati de comunicare
Eficient, orientat spre rezultate


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei de peste 6 castigata de fondatorii companiei, in acest domeniu vast , complex , provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

ABC Human Capital poate fi juristul personal pe probleme de legislatie a muncii, recrutorul eficient si rapid, administratorul resurselor umane, provider-ul de leasing de personal, evaluatorul psiho-profesional neutru si competent, pe scurt: PARTENERUL DE AFACERI DISCRET SI EFICIENT.

Clientul nostru este prima companie de import si distributie nationala de medicamente infiintata in Romania, mentinandu-se in topul companiilor de profil cu aceleasi rezultate excelente de mai bine de 16 ani.
Compania asigura necesarul de produse farmaceutice pentru aproximativ 2500 de clienti din toata tara, participand in mod activ la asigurarea si mentinerea starii de sanatate a populatiei si la imbunatatirea calitatii vietii.