SPECIALIST PROTECTIA MEDIULUI

TAHAL ROMANIA SRL

24-11-2008 | EXPIRA LA 30-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acest nou membru al echipei va avea ca sarcini principale:
- elaborararea documentatiilor privind obtinerea Avizelor/Acordurilor de mediu si a documentatiilor privind obtinerea avizului de gospodaririrea apelor
- elaborarea rapoartelor de apa uzata industriala si a strategiilor de eliminare a namolului de la statiile de epurare


CERINTE

TAHAL este o firma de consultanta cu peste 100 de angajati. Personalul este tanar si formeaza o echipa foarte bine consolidata. Avem nevoie de o persoana tanara, serioasa, cu mult bun simt, agera si cu initiativa care sa se implice activ in realizarea problemelor de mediu in cadrul proiectelor de anvergura pe care le desfasuram. Nu este necesara experienta deosebita (minim 2 ani), dar este obligatorie o diploma de licenta in urmatoarele domenii - tehnic (specializarea in protectia mediului), chimie, geografie sau ecologie.

Alte cerinte: limba engleza la nivel avansat, utilizare PC - office, internet, etc


BENEFICII OFERITE

In functie de performantele individuale si de masura integrarii in echipa, salariul va creste gradual.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a TAHAL GRUP firma TAHAL ROMANIA dezvolta proiecte in tara noastra inca din anul 2000. Realizeaza in special lucrari ce au la baza probleme de inginerie, mediu ambient si implementarea de tehnologie de ultima generatie; in functie de acestea dezvolta si aplica planuri pentru probleme legate de apa si canalizare, tratarea apei si epurare.

Suntem o echipa tanara, orientata spre performanta, care doreste sa atraga noi ingineri responsabili si implicati in munca lor.