Specialist marketing si comunicare

Totem Communication

12-03-2013 | EXPIRA LA 14-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elaborează și implementează strategia de marketing și comunicare în funcție de strategia de business a companiei
- Analizează piața de profil și identifică cele mai potrivite canale de comunicare pentru promovarea companiei și a serviciilor
- Realizează materialele de prezentare și promovare
- Monitorizează mass-media și trimite informațiile de interes către persoanele interesate din companie
- Elaborează și actualizează conținutul site-ului companiei
- Elaborează procedura de comunicare internă și monitorizează aplicarea ei


CERINTE

- Studii superioare
- Experiență în marketing sau comunicare de minim 3 ani
- Experiența în companii pharma poate fi un avantaj
- Engleză avansat (scris, vorbit, citit)
- Excelente abilități de comunicare și lucru în echipă
- Persoană proactivă, cu inițiativă, responsabilă, entuziastă, adaptabilă, flexibilă, orientată spre rezultate


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru dinamic, profesionist
- Posibilități de dezvoltare profesională
- Pachet salarial atractiv, corelat cu performanța


DESCRIEREA FIRMEI

TOTEM Communication este o firmă specializată în cercetare şi comunicare. De mai mult de 8 ani compania oferă clienţilor săi servicii integrate de cercetare şi comunicare în toate ariile, având expertiză pe subdomenii de nişă din mediul social, medical şi farmaceutic, fiind una dintre puţinele firme de acest tip din România.


Portofoliul TOTEM cuprinde peste 400 de proiecte de comunicare şi cercetare - studii calitative şi cantitative cu nivel ridicat de dificultate, realizate în rândul a diverse categorii de populații și care au abordat teme unice în România sau în lume.


În derularea proiectelor sale, agenția foloseşte tehnici moderne și inovatoare, utilizează și are implementate trei sisteme de management al calității şi colaborează cu numeroşi consultanţi de specialitate din diverse domenii (marketing, management, resurse umane, sociologie, psihologie, medicină).


Clienții TOTEM Communication sunt firme din sectorul guvernamental și privat, naționale și internaționale: Guvernul României - Agenţia pentru Strategii Guvernamentale, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative – Direcţia Generală Anticorupţie, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei, Cercetării și Inovării, Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), JSI Research& Training Institute Inc, Compania Națională Loteria Română, AstraZeneca, Johnson&Johnson/Janssen-Cilag, Schering Plough, Ipsen Pharma, Abbott Laboratories, Labormed, Fundația Soros, KitchenShop, Rompan, International Development Research Center Canada, Council for Leather Exports India, Confederation of Indian Industry. Un alt segment al clienților TOTEM este reprezentat de agenții internaționale: UNICEF, USAID, UNDP, UNFPA.


Compania TOTEM este poziţionată în acest moment ca lider de piaţă în domeniile comunicării şi cercetării pentru organizaţii care activează în mediul social, medical şi farmaceutic, având cea mai rapidă ascensiune şi derulând cele mai însemnate proiecte în domeniile menţionate, dintre toate companille româneşti cu un profil similar.