Specialist marketing senior DIVERTA

HR Consultanta

07-11-2008 | EXPIRA LA 13-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifica si coordoneaza activitatea de comunicare si promovare a cartii.
- Stabileste prioritatile de comunicare in conformitate cu directiile generale si stategice de comunicare agreate cu managementul firmei.
- Identifica si utilizeaza toate mediile de comunicare potrivit gamei de produse carte si analizeaza oportunitatile de promovare adecvate acesteia.
- Supervizeaza comunicatete transmise catre furnizori vis-a avis de activitatea de marketing a companiei pentru grupa de produse - carte.
- Comunica redactiilor informatii legate de clasamente/topuri, descrieri produse, etc ce se vor constitui ca platforma de comunicare media.
- Realizeaza un raport lunar privind eficienta a activitatii de marketing
- Organizeaza si asigura o buna desfasurare a evenimentelor de promovare a cartilor: decorare locatie, conceptul de eveniment cu detalierea scenariului de desfasurare, materiale de comunicare, lista de invitati si confirmari, receptie invitati, follow up
- Negociaza cu furnizorii (edituri) bugetele de marketing ale cartilor


CERINTE

- studii superioare in curs sau finalizate
- experienta profesionala in marketing minim 2 ani
- experienta anterioara intr-un departament de marketing carte la o editura constituie avantaj
- cunostinte solide MS OFFICE
- cunostinte de limba engleza - nivel mediu
- permis de conducere cat. B


BENEFICII OFERITE

- echipa de lucru tanara, dinamica si prietenoasa
- mediu placut de lucru


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de 7 ani pe piata de retail, DIVERTA - parte a grupului RTC, reprezinta cel mai mare lant de magazine media prezent in 45 de orase, acoperind o suprafata comerciala de peste 21.000 mp care este vizitata anual de peste 7 milioane de oameni.
Noua orientare strategia “Diverta-mereu ceva nou!” a revolutionat oferta de produse astfel ca in prezent Diverta vine in intampinarea clientilor cu cea mai buna calitate si cu ultimele noutati din papetarie, birotica, carte, media si IT .
Motivatia celor 850 de angajati Diverta o reprezinta atat placerea de a lucra intr-un mediu dinamic, tanar si provocator cat si placerea de a ajuta clientii sa descopere ultimele lansari in domeniu.
Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul http://www.diverta.net
Tel: 0724.20.25.03
Email: jobs@diverta.net