Specialist Marketing

TeamNet

19-02-2008 | EXPIRA LA 20-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Mentine si gestioneaza contractele cu furnizorii (agentie publicitate, furnizori materiale, etc)
- Urmarire plan de marketing si respectarea termenelor stabilite
- Scrie comunicate de presa, articole PR
- Mentinerea actuala a site-ului firmei
- Urmarire buget marketing
- Gestionare stocuri materiale marketing
- Suport activ in organizarea de evenimente


CERINTE

- Absolvent al facultatilor de Jurnalism, Comunicare si Realatii Publice (reprezinta un plus);
- Minim 1an experienta in marketing;
- Limba engleza avansat;
- Foarte bune cunostinte MS Office (foarte important Excel, Power Point);
- Foarte bune abilitati de comunicare si negociere, fire organizata, punctualitate, talent la exprimare, perseverenta, creativitate.


BENEFICII OFERITE

- Pachete salariale competitive;
- Asigurare medicala privata;
- Pensie Privata;
- Mediu de lucru performant: office building clasa A; - Sema Parc.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem membri in grupul de firme ASESOFT, o firma importanta in IT-ul romanesc, prezenta in topul primilor 5 integratori de sistem din Romania; cifra de afaceri consolidata la nivel de grup +100 MUSD.

Crestere rapida si solida. De la inceputul companiei (in 2001) pana in prezent, am dublat in fiecare an nivelul afacerii in termen de numar de angajati si cifra de afaceri.

Parteneri puternici: Microsoft, S&T, Bull, Siveco, IBM, Oracle.

Proiecte Internationale. Prin implicarea alaturi de ASESOFT in dezvoltarea de solutii integrate in cadrul proiectelor finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet isi consolideaza pozitia de furnizor de solutii la standarde europene. TeamNet este de asemnea printre putinele companii private din Romania care sunt implicate in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene.

TeamNet este orientata spre perfectionarea continua a membrilor sai.
Dezvoltarea personala si profesionala a membrilor TeamNet este o valoare importanta a culturii noastre organizationale.Membrii TeamNet sunt instruiti permanent pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii IT. Aria cursurilor si a trainingurilor oferite variaza de la cursuri MBA pana la cele mai noi tehnologii software si project management.

In acest fel reusim sa ii atragem pe unii dintre cei mai talentati specialisti din industria IT romaneasca. Echipa TeamNet numara in prezent peste 100 de specialisti software.

TeamNet are o structura organizationala orientata spre proiect ceea ce permite o flexibilitate si o productivitate ridicata.


Filosofia de resurse umane TeamNet aduce rezultate pragmatice si masurabile precum: productivitate ridicata, indeplinirea celor mai exigente termene, grad ridicat de satisfactie a clientilor.