Specialist IT post sales Unix

Star Storage

30-10-2009 | EXPIRA LA 05-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Desfasoara activitati de analiza tehnica a ofertelor, ofera solutii de implementare si configureaza server-e Unix-like, inclusiv partitionare, High Availability si Virtualization.
Desfasoara activitati de suport tehnic pentru solutiile implementate si sistemele configurate, on-site la sediul clientului sau remote de la sediul firmei.
Participa la implementarea de solutii de stocare a datelor, backup/restore si arhivare pe platformele instalate.
Participa la intretinerea periodica a sistemelor, on-site la sediul clientului sau remote de la sediul firmei.
Participa la instruirea administratorilor de solutie.
Organizeaza prezentarea de solutii / proof-of-concept pentru clienti ori colegi, in centrul de solutii al firmei.
Participa la cursuri de perfectionare organizate de firma noastra sau de partenerii acesteia, in tara ori strainatate si se certifica la finalizarea acestora.


CERINTE

Studii superioare, facultate profil informatic.
Cel putin 5 ani de experienta cu sisteme Unix-like (IBM AIX, HP-UX, SUN SOLARIS, RHEL, SUSE sau alte distributii Linux) la nivel de administrator.
Experienta dovedita in implementarea proiectelor de infrastructura bazate pe tehnologie UNIX se puncteaza suplimentar.
Experienta dovedita in activitati de support si intretinere de infrastructura se puncteaza suplimentar.
Cursurile de specializare si certificarile IBM (Power Systems, AIX, System Storage, Tivoli Storage Manager), HP (HP-UX), Novell (SUSE Linux), SUN (Solaris), VMware (Infrastructure, vSphere) se puncteaza suplimentar.
Cursurile si certificarile CommVault, EMC, HDS, Symantec, si networking constituie un plus.
Cunostinte limba engleza: scris - nivel minim 7-8.
Permis de conducere cat. B.
Calitati personale:
Abilitati de comunicare.
Prezenta profesionala.
Dorinta de instruire in tehnologii conexe.
Capacitate de lucru in echipa dar si individual.
Loialitate, proactivitate, focalizare pe cariera.


BENEFICII OFERITE

Laptop, telefon mobil, salariu fix+bonuri masa+bonusuri in functie de rezultate.
Mediu de lucru modern.
Echipa tanara, dinamica, profesionista.
Posibilitati de afirmare.


DESCRIEREA FIRMEI

STAR STORAGE a fost fondata in anul 1999, ca urmare a nevoilor evidente in piata de solutii integrate la cheie, in domeniul stocarii, arhivariisi managementului de datesi documente, devenind unul dintre furnizorii de top pe piata romaneasca in aceste domenii.
Furniz??nd numai ???cele mai bune??? produse, care indeplinesc cerintele existente de aplicatii ???mission critical???, STAR STORAGE ofera solutii integrate la preturi competitive, solutii care sunt raspunsul la nevoile evidentiate in domeniul IT, in acest moment. Portofoliul nostru de produse include echipamente de stocare (primara on-line pe discuri magnetice, secundara near-line pe discuri optice, off-line pe benzi magnetice), scanere profesionale, software de captura de documentesi date, aplicatii software pentru arhivare electronica, management de documentesi workflow, kituri de dezvoltare.
Pe l??nga furnizarea de produse de cea mai inalta calitate, STAR STORAGE ofera solutii la cheie in domeniul: stocaresi arhivare de datesi documente, solutii bazate pe produse de calitate (hardwaresi software) darsi pe o analiza complexasi o consultanta profesionala.
Solutiile STAR STORAGE sunt completate de o lista completa de servicii profesionale.
Scopul nostru principal este sa descoperimsi sa intelegem nevoile reale ale clientilor nostrii, mai bine dec??t oricine altcineva in domeniusi sa gasim solutiile cele mai potrivite pentru acestia.
Misiunea noastra este sa construim relatii de lunga durata cu clientii nostriisi am constatat ca, pentru a realiza acest lucru, trebuie sa concentram intreaga forta intelectualasi creativitatea echipei noastre de profesionisti.