SPECIALIST EVALUARE - Departament Logistic

HR Consultanta - membra a RTC Grup

09-03-2006 | EXPIRA LA 08-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana selectata va fi responsabila cu analiza structurii organizationale, redesign organizational, concepere, implementare fise de post pentru depozitele companiei.
De asemenea va fi participa la initierea si derularea sistemului de evaluare a performantelor angajatilor din departamentul logistica - primitor/distribuitori, soferi, manipulanti- (conceperea chestionarelor, instruirea managementului, analiza rezultatelor si propunerea de solutii)
Elaborarea de rapoarte de activitate catre management


CERINTE

Candidatul ideal ar trebui sa aiba studii superioare finalizate, experienta anterioara de lucru cu oamenii intr-un departament logistic (recrutare, evaluare) minim 1 an, sau o puternica orientare catre activitatea de resurse umane. De asemenea, trebuie sa aiba cunostinte avansate operare PC (Word, Excel, Power Point, SPSS). Sa fie o persoana cu dorinta de dezvoltare, initiativa, creativitate, perseverenta, cu abilitati comunicare si de interrelationare.


DESCRIEREA FIRMEI

HR Consultanta face parte din Grupul RTC si ofera servicii de resurse umane - recrutare si selectie, analiza organizationala, evaluare si dezvoltare, administrare personal si salarizare.