SPECIALIST departament Comercial

Steilmann Romania SRL

15-11-2008 | EXPIRA LA 21-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participa la realizarea strategiei comerciale a diviziei cu privire la: sortimente, programe, stil, plan de vanzari, politica de pret si reduceri, campanii promotionale, motivare clienti fideli, eficienta, plan de aprovizionare, dezvoltarea retelei de vanzare.
- Analizeaza saptamanal/ lunar/ anual performantele de vanzare fata de plan, identifica cauzele, abaterile si stabileste masuri de incadrare in plan (transferuri, reduceri, contractari suplimentare).
- Participa la cercetarea pietei de retail si la valorificarea informatiilor pentru imbunatatirea strategiei comerciale, inclusiv pentru dezvoltarea retelei de retail.
- Propune catre Manager Vanzari conceptul de magazin in conformitate cu strategia brandului.
- Intocmeste si raporteaza catre Manager Vanazri analize pe produs/ categorie de produs/ colectie.
- Realizeaza analize saptamanale in-door la modelele aflate in vanzare, pe magazine in raport cu planul si criteriile de eficienta din plan specifice magazinului (vanzare/ m2, LUG, factor calculatie magazin, etc). Raporteaza analizele si solutiile propuse de eficientizare.
- Introduce datele de plan vanzare/ sortiment in sistem.
- Organizeaza analizele de vanzare in-house/ sala de mostre sau in magazine la cererea Managerului de Produs si pregateste toate rapoartele specifice de analiza.
- Culege date din piata de retail – magazine, le valorifica si transmite, propune masuri in toate privintele (retail) catre Manager Vanzari.


CERINTE

- Studii superioare economice: Comert, Relatii Internationale, Management
- Experinta de peste 2 ani in activitatea de vanzari,ideal in confectii
- Experienta in product management,ideal in domeniul confectii
- Afinitate pentru operarea de date si cifre – acuratete in analize specifice de piata, si de vanzari.
- Capacitatea de a reactiona prompt la cerintele pietei.
- Limba engleza – nivel bun;
- Cunoasterea Pachetului Microsoft, avantaj cunostinte SAP


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial competitiv.
-Oportunitatea dezvoltarii carierei;
-Mediu de lucru dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania STEILMANN detine cea mai mare retea de retail din Romania in domeniul confectiilor. De la primul magazin deschis in Romania in anul 1994 si pana in prezent, numarul magazinelor STEILMANN a depasit 60 in intreaga tara si in tarile vecine (cu o suprafata totala de vanzare de peste 6.200 mp), compania concentrandu-si eforturile spre extinderea retelei de vanzare, extindere care vizeaza atingerea unui numar de 80 de magazine.
Compania STEILMANN ROMANIA recruteaza in prezent candidati pentru pozitia de Analist Vanzari.