Specialist Cumparari - Unelte

ISG Romania

04-08-2006 | EXPIRA LA 10-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Analizeaza, supravegheaza rezultatele comerciale ale magazinelor, mai ales tinand cont de preturile de cumparare permanente, promotionale si de marje, si in functie de acestea, face propuneri Directorului de Cumparari, in ceea ce priveste politica comerciala, gama de produse si preturile.

- Pregateste negocierile cu furnizori.

- Pregateste proiectul promotional anual pe domeniul sau, si il supune spre validare Directorului de Cumparari.

- Analizeaza, supravegheaza exigentele clientelei, preturile, produsele concurentei, tendintele si in functie de acestea, face propuneri Directorului de Cumparari in ceea ce priveste politica comerciala si activitatea promotionala.

- Pregateste proiectele catalogului din domeniul sau, alege produsele cataloagelor, le valideaza impreuna cu Directorul de Cumparari.

- La sfarsitul unei perioade, evalueaza catalogul dupa cifra de afaceri, marja, produsele aparute in catalog si pregateste un raport cu aceasta evaluare, pentru Directorul de Cumparari.

- Este in contact cu furnizorii pentru a rezolva eventualele probleme, a cunoaste noile produse, a planifica si ritma promotiile


CERINTE

- Studii : superioare

- 2 ani experienta in : cumparari sau vanzari de unelte

- Engleza si/sau franceza

- Excelente abilitati de comunicare oral si scris

- Experienta dovedita in negocieri

- Foarte bune cunostinte ale produselor si a pietei

- Bune abilitati PC (EXCEL)

- Capacitate de analiza si organizare

- Integritate


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Firma mixta romano-austriaca ISG Romania este prezenta pe piata romaneasca din 1999. Incepandu-si activitatea in Ungaria si in Republica Ceha, in prezent ISG furnizeaza servicii specializate in domeniul resurselor umane in tarile Europei Centrale si de Est. ISG are astazi parteneri in Croatia, Cehia, Germania (Stuttgart, Frankfurt), Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia. In Austria, ISG acopera intreg teritoriul prin reprezentantele sale din : Vienna, Villach, Graz, Tyrol, Salzbourg, St. Poelten si Wiener Neustadt.