Specialist / a de service in tehnologia arderii

SAACKE GmbH & Co. KG REPREZENTANTA

29-06-2006 | EXPIRA LA 05-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

In responsabilitatea dumneavoastra vor fi puse produse de mare valoare ale tehnologiei arderii in vederea instalarii, punerii in functiune si intretinerii lor.


CERINTE

Dumneavoastra sunteti electrotehnician /a, automatist/a sau poate termoenergetician/a sau aveti nivel de maistru, aveti cunostinte in tehnica conducerii, reglarii si a tehnologiilor avansate si sunteti interesati in mod suplimentar de tehnologia arderii. Cunostintele in sisteme de programare si conducere (SPS) ar fi un avantaj. In afara de aceasta va puteti evidentia, printr-o puternica dorinta de angajare dovedindu-ne ca sunteti pregatiti sa va incredintam instalatiile livrate de noi.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi facem parte dintre liderii mondiali in productia de arzatoare industriale de combustibili gazosi si lichizi precum si de echipament energetic. Profilul sarcinilor noastre contine tehnologii inovatoare, produse de inalta calitate si solutii ingineresti adresate clientilor.
Pentru a face fata dezvoltarii in crestere a activitatii noastre pe piata romaneasca noi cautam, in cel mai scurt timp, pentru reprezentanta noastra din Bucuresti, un / o