Software Tester

EXE SOFTWARE SRL

10-04-2007 | EXPIRA LA 02-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Testarea aplicatiilor software de tip Client Server si Web.
Dezvoltarea si implementarea de proceduri de test automate.
Scrierea de manuale de utilizare.
Asigurare suport tehnic pentru clientii companiei.
Lucrul in echipa si suport in faza de design implemntare aplicatie.


CERINTE

Experienta in testarea aplicatiilor constituie avantaj
Cunostinte solide de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant.
- lucrul in echipa tanara.
- posibilitati de promovare si de construire a unei cariere.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 2001, EXE SOFTWARE este Microsoft Certified Partner, avand competenta Microsoft in Data Management Solutions, cu specializare in Business Intelligence, Programming, Database Administration, System Engineering, System Analysis, Project Management, oferind clientilor sai ERP Solutions, Portable Terminal Solutions, General Reporting Systems, Customer Relationships Management Systems, Web site design.

Nucleul echipei este alcatuit din specialisti certificati cu un grad ridicat de pregatire si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii, asigurand clientilor sai, din tara si din stainatate, proiecte si produse software de inalta calitate. Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile EXE SOFTWARE se numara firme ca: LEO BURNETT & TARGET, L\'OREAL ROMANIA, DELTA DISTRIBUTION, JT INTERNATIONAL.

EXE SOFTWARE ofera tuturor celor care s-au alaturat un mediu de lucru placut, o atmosfera colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata. Fiecare membru are posibilitatea de a se dezvolta profesional prin trainigurile si certificarile oferite de firma.