SOFTWARE DEVELOPMENT MANAGER

BitDefender

28-12-2006 | EXPIRA LA 03-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Ca SOFTWARE DEVELOPMENT MANAGER va trebui faci fata unei pozitii provocatoare si dinamice, in care nu numai ca esti responsabil de intregul ciclu de dezvoltare software dar trebui sa dovedesti certe abilitati de lider tehnic, sa ai capacitatea de a coordona mai multe proiecte simultan, sa ai excelente abilitati de comunicare atat in limbaj tehnic cat si comercial.

Responsabilitati:
- Coordonezi departamentul de dezvoltare software fiind responsabil de respectarea termenelor, de calitatea, fiabilitatea si stabilitatea produselor BitDefender;
- Participi la definirea strategiei, procedurilor si instrumentelor de lucru pentru departamentul pe care il conduci ;
- Analizezi si propui masuri de imbunatatire a ciclului de dezvoltare software pentru produsele BitDefender ;
- Definesti, implementezi si evaluezi periodic metricii si indicatorii de performanta ai proiectelor;
- Dezvolti si mentii o buna colaborare cu echipele de product management si QA


CERINTE

- Abilitati dovedite de conducere a unor echipe mari, capacitatea de a superviza simultan mai multe proiecte, cu dead-line-uri stricte;
- Experienta de minim 5 ani intr-o pozitie de project manager
- Experienta dovedita in minim 2-3 proiecte mari;
- Excelente abilitati de comunicare;
- Gandire strategica, capacitate de analiza;
- Absolvent al unei facultati cu profil tehnic.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru flexibil, focus pe creativitate, sala de recreere, cafea/ceai/cappucino/ciocolata gratuite, echipa tanara cu gandire ¿ out of the box ¿, pachet salarial atractiv, masina, asigurare medicala, asigurare de accidente, bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.