Software Developer

SC K-POS SOFTWARE SRL

01-04-2008 | EXPIRA LA 01-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune :
- Analiza si dezvoltare de suite de aplicatii integrate front-office & back-office
- Evolutii si module noi pentru aplicatii personalizate


CERINTE

- cunostinte avansate si experienta in mediu de dezvoltare OO (Delphi si similare)
- cultura IT solida in domeniile grafica, multimedia, networking, baze de date, tehnologii internet
- cunoasterea la nivel avansat a cel putin uneia dintre limbile franceza sau engleza

Plusuri cautate :
- Experienta in implementari de solutii CRM & ERP
- Experienta in coordonarea de proiecte, gestiunea versiunilor, implicarea in etapa de analiza si redactarea unor caiete de sarcini
- Constituie un avantaj experienta in programare web – CGI, PHP, DHTML, CSS, AJAX. Oferim posibilitatea de lua contact si invata tehnologii de ultima ora (Silverlight)


BENEFICII OFERITE

Recunoasterea competentelor profesionale prin :
- plan salarial motivant
- bonusuri, tichete de masa
- training si formare in strainatate – la clienti si companiile din cadrul grupului.
Posibilitate de evolutie catre o pozitie de sef de proiect, cu responsabilitati in coordonarea echipelor, design si redactare de specificatii, estimari si planning.


DESCRIEREA FIRMEI

K-POS Software este o companie membra a unui grup de companii vest-europene (Acrelec), grup care ofera solutii pentru piata de POS-uri (puncte de vanzare : magazine, supermarketuri, restaurante), furnizand produse si concepte inovatoare comerciantilor ce detin atat un singur magazin cat si lanturilor cu mii de francize.

De la aparitia sa, in 2002, compania a dezvoltat o serie completa de aplicatii software personalizate pentru companii cunoscute din industria fast-food. Cu toate ca ideile nostre au parut inovatoare la timpul respectiv, ne-am urmat viziunea si in prezent produsele noastre sunt cunoscute de toti marii retaileri mondiali, fiind prezenti in peste 17 tari de pe glob.

Obiectivul nostru este formarea unor echipe de informaticieni si coordonatori de proiecte pentru a adapta si dezvolta noi solutii pentru clienti internationali. Cautam profesionisti cu care sa ne extindem pe piata, sa potolim apetitul retaillerilor pentru produse si gadget-uri high-tech. Oferim oportunitatea de a lucra intr-o echipa multinationala, tanara si dinamica, training si schimburi de experienta la partenerii nostri, precum si posibilitati reale de avansare profesionala.