Sofer, ospatar cu permis categ. B

Bucateperoate SRL

12-10-2019 | EXPIRA LA 12-10-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma de catering doreste sa angajeze ospatar cu permis categoria B, pentru livrare mancare si prestare servicii ospatarie in cadrul diverselor evenimente.
Se va folosi unul dintre autoturismele societatii pentru livrari.
Pentru aranjarea bufetului se vor utiliza elemente de logistica de tipul: chaffing dish - uri, expozoare, mese de cocktail si mese de bufet pliabile, racks-uri cu pahare, vesela de ceramica etc.
Program luni-vineri 09:00-17:30 si 2 sambete/luna cu program redus.

Zona Morarilor, metrou Costin Georgian


CERINTE

Experienta in organizarea evenimentelor este obligatorie.

Diploma de ospatar nu este obligatorie, insa canditatul trebuie sa cunoasca regulile de conduita necesare acestei meserii.


BENEFICII OFERITE

O masa pe zi, contract de munca, posibilitati de avansare


DESCRIEREA FIRMEI

Filosofia Bucate pe Roate

Bucate pe Roate mentine efortul de a oferi servicii de catering de o inalta calitate, permitand clientilor sa simta intregul potential al unui eveniment organizat. Produsele si serviciile oferite reprezinta tot ce se poate mai bun, preparate de calitate alaturi de servicii de top care se adapteaza armonios oricaror cerinte.


Echipa Bucate pe Roate

Bucate pe Roate reuneste o echipa de peste 50 de persoane.

Avem convingerea ca angajatii fericiti sunt esentiali pentru serviciile de excelenta pe care le oferim.

Apreciem persoanele cu idei inovatoare si ne straduim intotdeauna sa ii tinem aproape. Este o prioritate pentru noi sa avem un permanent dialog cu angajatii si de aceea suntem prima optiune a clientilor in serviciile de catering evenimente si comenzi mancare.
Oamenii reprezinta cheia succesului nostru

Dezvoltarea companiei noastre aduce cu sine oportunitati interesante pentru a promova in cariera. Atragerea, cultivarea si pastrarea talentelor sunt esentiale in viziunea noastra de evolutie.