SOFER DISTRIBUITOR

SC.IFANTIS ROMANIA SRL

23-03-2007 | EXPIRA LA 29-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- sa cunoasca, in cel mai scurt timp, zona comerciala in care actioneaza, atat din punct de vedere al drumurilor publice pe care se deplaseaza, cat si din punct de vedere al clientilor;

- sa colaboreze indeaproape cu agentul comercial, in procesul de vanzare;

- sa asigure desfasurarea tuturor activitatilor specifice procesului de comercializare in asa fel incat sa evite atat accidentarea proprie pe timpul exploatarii automagazinului, cat si a clientilor care solicita vizitarea compartimentului pentru prezentarea produselor;

- sa alimenteze autovehiculul la statiile OMV in baza cartelei primita ori de cate ori este necesar intocmind documentatia justificativa consumului, raspunzand de aceasta cat si de pastrarea cartelei in bune conditii si siguranta.


CERINTE

SOFER DISTRIBUITOR


DESCRIEREA FIRMEI

Fabrica de mezeluri Ifantis Romania a fost infiintata in 1999 cu un scop precis: acela de a produce o gama diversificata de preparate din carne, care sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte ale consumatorilor.
Misiunea noastra este de a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale consumatorilor. Compania functioneaza dupa urmatoarele principii si valori:
- Suntem orientati catre consumatori.
- Cea mai puternica motivatie a companiei este reprezentatata de intampinarea nevoilor consumatorului.
- Munca onesta si responsabila fata de clienti ne asigura o crestere constanta a vanzarilor produselor noastre.