Shop Manager

GREGORY S ROMANIA SA

30-11-2009 | EXPIRA LA 06-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Conducerea si verificarea tuturor activitatilor care sa duca la cresterea vanzarii, indrumarea, instruirea si dezvoltarea profesionala a angajatilor, pachet salarial atractiv( salariu de baza, bonuri, telefon, bonus in functie de performanta)


CERINTE

Daca doresti sa te afirmi, sa ai o cariera de succes si sa lucrezi alaturi de profesionisti atunci esti candidatul ideal pentru Gregory s!
Lantul de restaurante Gregory s iti ofera oportunitatea de a creste pe plan profesional si de a avansa in cariera. Cautam persoane motivate si ambitioase, dornice sa se alature echipei noastre.


DESCRIEREA FIRMEI

Gregory s Romania este o companie cu un ritm de dezvoltare rapid, a fost infiintata in anul 2000 avand in acest moment 10 locatii in Bucuresti.

Gregory s Romania SA este unul dintre cei mai importanti competitori din industria fast-foodului de calitate si liderul segmentului de piata in prepararea cafelelor. Opereaza doua marci in Romania: Gregory s numarul 1 in materie de sandwichuri si Coffeeright cafenelele cu cele mai deosebite specialitati de cafea.