Senior Media Planner

McCann Erickson

16-05-2010 | EXPIRA LA 22-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

The Senior Media Planner is responsible for supervising the day-to-day management of client business in the media planning area. In addition, he/she will maintain a close relationship with account/creative teams in recognizing and implementing innovative media solutions.


CERINTE

Understands the broader communications environment beyond traditional media and advertising
Understands what drives a client’s business and has a consistent understanding of it and ability to act on client’s ideas, goals, and objectives
Has ability to solve and successfully execute or delegate the solution to any client problem
Has ability to consistently identify or develop new ideas that address relevant issues and concerns
Has experience in presenting information both verbal and in writing
Excellent communication and interpersonal skills
High organizing skills & time management
Excellent PC competence (Word, Excel, Power Point)
Fluency in English (written & spoken)
Passionate about media and advertising
High initiative and ownership
Mature judgment
3 years experience in Media agencies is a must


DESCRIEREA FIRMEI

McCann-Erickson Romania este o agentie de publicitate full-service care ofera inclusiv servicii de Marketing Communications. In ultimii ani de activitate, McCann-Erickson Romania si-a consolidat pozitia de lider in domeniu prin expertiza recunoscuta in diverse arii de comunicare publicitara.

Succesul si renumele McCann-Erickson se datoreaza strategiilor de succes elaborate pentru marcile clientilor, cunoasterii cat mai acurate a pulsului consumatorului, calitatii produsului creativ si, nu in ultimul rand, experientei, daruirii si talentului echipei McCann.

De-a lungul timpului, McCann-Erickson Romania a construit numeroase marci pe piata romaneasca, printre care amintim numai: ?Untdelemn de la Bunica? ? Topway; ?Pastele Baneasa?, Kandia si Kandia Ice de la Excelent sau LadyMilk a grupului LaDORNA.