Senior Internal Auditor - Bucuresti

UniCredit Tiriac Bank

13-12-2008 | EXPIRA LA 19-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizarea tuturor misiunilor de audit a unitatilor teritoriale si a departamentelor de la nivelul centralei prin evaluarea activitatilor, operatiilor si proceselor in concordanta cu Legile, Ordonantele, Regulamentele si alte documente standardizate regularizand activitatile bancii si regimul curent in Tara.
- Asigurarea competentei de audit, obiectivitate si impartialitate utilizand metode de audit, proceduri si mijloace, urmand strict hotararile Manualului de Audit Intern si asigurarea confidentialitatii Bancii.
- Pregatirea declaratiilor si inregistrarilor deficientelor constatate si efectuarea de audit in concordanta cu procedurile interne de audit.
- Discuta asupra rezultatelor obtinute in urma auditului cu managementul Unitatii auditate cu scopul asigurarii inexistentei de contradictii si a lipselor de interpretare a faptelor.
- Pregatirea raportarii complete a auditului realizat pe baza declaratiei si a deficientelor inregistrate urmarind procedurile definite, deficientele aferente si erorile care au stat la baza, efectuarea de sugestii pentru solutionarea acestora si acordarea de responsabilitate catre ofiterul culpabil.
- Contributia in implementarea noilor metodologii, proceduri si instrumente in concordanta cu standardele si modelele UCI
- Acordarea de asistenta auditorilor externi la momentul auditarii anuale a conturilor si asistenta catre auditorilor GIAD cand au loc revizuirile periodice pentru evaluarea proceselor operate in Banca.
- Acordarea de suport auditorilor interni in timpul pregatirii sesiunilor de audit si a desfasurarii de teren a acestora;
- Examinarea si evaluarea adecvata a eficientei si eficacitatii sistemului de control intern;
- evaluarea aplicatiilor sistemului de control intern si a eficientei acestora;
- Evaluarea sistemului de management si sistemului informational, inclusiv sistemul electronic de informatii si de servicii bancare;
- Evaluarea acuratetei si sigurantei inregistrarilor contabile si a situatiilor financiare
- Evaluarea mijloacelor de securitate a bunurilor
- Evaluarea sistemelor bancii de evaluare a capitalului propriu in relatie cu riscul estimat;
- Evaluarea eficientei operatiunilor institutiei de credit
- Testarea atat a tranzactiilor cat si a functionarii specifice a procedurilor de control intern
- Evaluarea modului in care sunt respectate dispozitiile cadrului legal, cerintele codurilor de conduita, precum si evaluarea modului in care sunt implementate politicile si procedurile interne;
- Testarea acuratetei si incadrarii in termen a raportarilor prevazute de regulamente;
- Finalizarea investigatiilor speciale


CERINTE

- Studii Economice
- Minim 2-3 ani experienta in audit sau 3 ani experienta in sectorul bancar care sa permita o buna cunoastere a produselor si riscurilor; aptitudine in identificarea solutiilor economice in anumite cazuri
- Cunostinte bune de identificare a riscurilor
- Cunostine bune a procedurilor interne, regulamentele BNR si contabilitate
- Abilitati de munca in echipa
- Engleza fluent


DESCRIEREA FIRMEI

UniCredit Group este una din cele mai mari organizatii financiar-bancare din Europa, fiind numarul 1 pe piata bancara din Europa Centrala si de Est. UniCredit este prezent in 23 de tari, unde 170.000 angajati deservesc peste 40 milioane de clienti prin intermediul a 9,000 de sucursale.
Vino sa crestem impreuna!
Ce inseamna o cariera in Unicredit Tiriac Bank?
- Te alaturi grupului financiar nr.1 din Europa Centrala si de Est
- Esti parte din echipa de specialisti care deserveste peste 35 de milioane de clienti din intreaga lume
- Inveti prin programele de training special concepute pentru tine
- Te dezvolti avand posibilitatea de a avansa la numai 12 luni de la angajare
- Esti rasplatit printr-un pachet salarial corelat cu rezultatele muncii tale
Trebuie sa stii ca, daca vedem in tine o persoana energica, cu abilitatea de a lucra in echipa si o gandire rapida si flexibila, atunci vom face tot posibilul sa te ajutam sa te dezvolti alaturi de noi.