Senior Developer .NET

TOTALSOFT SA

30-11-2007 | EXPIRA LA 30-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

participa la dezvoltarea de aplicatii in partile critice
participa la luarea de decizii tehnice
coordoneaza o echipa programatori
realizeaza unit testing-ul
investigheaza erorile tehnice / functionale si genereaza solutii adecvate


CERINTE

Studii superioare de preferinta absolvent de Automatica, Matematica, Cibernetica
Experienta 2-3 ani
Cunoastere aprofundata .NET Framework si a unui limbaj de programare ( de preferinta C#)
Cunoasterea unui RDBMS (SQL Server / Oracle / Sybase etc)
Cunoasterea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant
Mediu de lucru profesionist
Atestate si cursuri Microsoft


DESCRIEREA FIRMEI

TotalSoft a luat fiinta in anul 1994 la initiativa a 6 specialisti din domeniul IT ajungand astazi, la aproape 12 ani de la lansare, o companie-lider matur¿, cu o echipa ce numara aproximativ 300 de angaja¿i cu o excelenta experien¿¿.

Angajamentul ¿i asumarea responsabilitatii de c¿tre intrega echipa TotalSoft, precum ¿i impunerea profesionalismului ca valoare de baz¿, au contribuit la ascensiunea accelerat¿ a companiei pe pia¿¿. Numarul mare de clien¿i ¿i fidelitatea acestora pe termen lung sunt rezultatul respect¿rii far¿ compromisuri a misiunii companiei ¿i a muncii sustinute a intregii echipe.

Suntem cel mai important furnizor de solutii software pentru sectorul privat din Romania. Principalele produse sunt destinate: gestionarii intregii activitati a unei organizatii (ERP), managementului resurselor umane si salarizarii, project managementului, managementului activitatii medicale si a activitatii de distributie in domeniul farmaceutic etc.

Suntem compania care a adus managementul de proiect in Romania prin sistemul Primavera si, tot noi, am dezvotatat primului sistem de e-procuremment din Romania (www.e-licitatie.ro)

Daca esti un bun profesionist si vrei sa lucrezi in TotalSoft, unde spiritul de inovatie si competenta sunt valorile cele mai importante, APLICA ACUM!