SENIOR BUYER RETAIL - CENTRALA SIBIU

Trident Trans Tex Sibiu

08-06-2007 | EXPIRA LA 08-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

coordonarea, planificarea, controlul si evaluarea activitatii buyerilor, stabilirea de politici, acorduri, termene cu furnizorii, intocmirea de rapoarte privind marja de vanzari, profitul, dezvoltarea si consolidarea portofoliului de furnizori, urmarirea obiectivelor de pret


CERINTE

experienta in activitatea de negociere, detinerea unui portofoliu de furnizori, cunoasterea tehnicilor de negociere, abilitati de comunicare, persoana dinamica, activa, disponibilitate si flexibilitate


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea reala de dezvoltare profesionala intr-o firma in continua expansiune
- training de specialitate
- mediu de lucru profesional si placut
- pachet salarial motivant in acord cu evolutia profesionala, masina, se asigura apartament pentru persoanele care se relocheaza, telefon, bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de firme Trident, cu sediul central in Sibiu, a infiintat in anul 2004 divizia Trident Big Retail. Divizie are ca obiectiv dezvoltarea unei retele de hypermarket-uri in toata tara. Planurile de viitor cuprind infiintarea unui centru de distributie care sa deserveasca atit cele patru locatii de retail proprii( Medias, Deva, Sfantu Gheorghe, Sibiu), cit si partenerii grupului.
Grupul Trident desfasoara concomitent cu activitatile de BIG RETAIL, transport intern si international si import - export.
Pentru detalii accesati www.tridenttranstex.ro