SENIOR BUYER

ICME ECAB SA

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra este interesata de intarirea echipei existente in domeniul aprovizionarii de materii prime si materiale de pe piata interna si externa. Responsabilitati: primirea cererilor de materiale, prospectarea pietelor, selectarea celor mai bune oferte, intocmirea analizei ofertelor si recomandarea celei mai avantajoase, incheierea contractelor de achizitii, transmiterea datelor si documentelor privind obligatiile de plata catre departamentul financiar.


CERINTE

1. Studii superioare, de preferat in domeniul tehnic sau in economie (comert, relatii economice internationale, marketing).
2. Experienta in activitati de achizitii industriale.
3. Limba engleza fluent (scris, citit, vorbit) si solide cunostinte de operare PC (MS Office, Internet, reprezinta un avantaj cunostintele de operare SAP sau alt ERP program).
4. Prezinta avantaj buna cunoastere a regulilor comerciale internationale (conditii de livrare, instrumente de plata si garantare a platii, formalitati vamale, etc.)si a modalitatilor si formelor de contractare (din punct de vedere juridic).
5. Capacitate de lucru in echipa si abilitate in intelegerea prioritatilor si interdependentei acestora cu celelalte activitati din cadrul companiei.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv, contract de munca pe durata nedeterminata, concediu de odihna 21 de zile lucratoare pe an, prime cu ocazia sarbatorilor.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului Industrial VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit in suprafata de 70.000 metri patrati, situate pe un teren de 268.000 metri patrati. Compania detine de asemenea un depozit de 1000 metri patrati in Cluj si un depozit de 1000 metri patrati in Bacau prin intermediul carora vine in intampinarea clientilor locali pentru o mai buna satisfacere a nevoilor acestora.
Afacerea noastra poate fi rezumata astfel: Oricine are nevoie de energie electrica, telecomunicatii, transport pe calea ferata si pe apa, are nevoie de cablurile pe care noi le producem si le comercializam.