Senior Accountant

HILL INTERNATIONAL HRC ROMANIA

23-07-2007 | EXPIRA LA 22-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Principala dumneavoastr¿ responsabilitate va fi aceea de a organiza si gestiona activitatea contabil¿.
- Veti oferi Directorului General tot suportul necesar si veti colabora cu sediul central din Germania.
- Principalul obiectiv este asigurarea profitabilit¿tii in toate ariile de activitate, precum si furnizarea de suport pentru toate deciziile luate in cadrul companiei pe baza informatiilor colectate.
- Fiind o persoan¿ orientat¿ c¿tre succes, veti avea posibilitatea de a deveni Finance Manager intr-o scurt¿ perioad¿ de timp.


CERINTE

- Pentru a v¿ asigura succesul in aceast¿ pozitie, trebuie s¿ demonstrati o gandire comercial¿, s¿ fiti atat proactiv, prudent si cu viziune pe termen lung, cat si loial si cu capacitate de a lucra sub presiune.
- Compania fiind una foarte dinamic¿, deschis¿ si intercultural¿, este important s¿ fiti flexibil si receptiv.
- Capacitatea de a utiliza MS-Excel si programe specializate pentru contabilitate, cunostinte in domeniul taxelor si de legislatie, precum si fluenta in limba englez¿ reprezint¿ cerinte ale postului; limba german¿ si experienta in IFRS sau Navision pot constitui un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Candidând c¿tre o pozitie cu importante perspective de dezvoltare, veti beneficia de un pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Hill International este un Grup de Consultanta in domeniul Resurselor Umane, intemeiat in 1975 in Viena, Austria. Avand o experienta de peste 30 de ani in selectia si recrutarea de personal, Grupul opereaza acum in 22 de tari.