Senior Accountant

International Service Group Personnel Management

05-07-2007 | EXPIRA LA 04-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura relatia cu clientul (solicitarea si primirea documentelor primare si centralizatoare ale clientului, solicitarea si primirea documentelor lipsa in cazul in care acest lucru nu a fost facut de catre contabilul responsabil cu contabilitatea primara, anuntarea intocmirii deconturilor si a ordinelor de plata in timp util etc.).
Verifica contabilitatatea (primara) financiara primita de la contabilul responsabil cu efectuarea acesteia.
Coordoneaza si supervizeaza activitatea contabilului responsabil cu contabilitatea primara.
Efectueaza contabilitatea financiara pe baza contabilitatii primare, inclusiv calcularea impozitelor si taxelor, cu respectarea prevederilor legale in domeniul financiar – contabil si fiscal.
Intocmeste registrele contabile obligatorii.
Raporteaza in timp util clientului rezultatele financiar – contabile obtinute prin prelucrarea documentelor primite si a datoriilor de plata catre stat, inaintea intocmirii declaratiilor si deconturilor prevazute de legislatia in vigoare.
Intocmeste deconturile si declaratiile pentru impozitele si taxele cerute de legislatia in vigoare, cu respectarea programarii lunare efectuate la nivelul Departamentului de contabilitate.
Asigura intocmirea si predarea clientului in termen util a ordinelor de plata a datoriilor catre statul roman, cu exceptia celor privind datoriile salariale si asimilate acestora.
Intocmeste raportarile financiare anuale si raportarile contabile semestriale, cu respectarea programarii efectuate la nivelul Departamentului de contabilitate.
Efectueaza in termenele convenite cu clientul lucrarile suplimentare fata de lucrarile curente si preda documentatia aferenta obtinuta prin prelucrarea informatiilor financiar – contabile sau obtinute de la institutia de stat acolo unde este cazul, lucrari care se efectueaza numai cu comunicarea si acceptarea prealabila a tarifului de catre client.
Participarea la controalele pe probleme financiar – contabile efectuate de reprezentanti ai institutiilor de stat abilitate.
Informeaza in permanenta modificarile legislatiei financiar – contabile si urmareste respectarea acestora (aduce la cunostinta clientilor in timp util informatiile necesare acestora pentru respectarea legii in domeniul financiar – contabil).
Finalizeaza lucrarile financiar – contabile in termen util, astfel incat contabilul responsabil cu arhivarea documentelor sa poata intocmi dosarele contabile pana cel tarziu in ultima zi calendaristica a lunii in curs


CERINTE

Cunostinte de contabilitate, financiare, fiscalitate, tehnica de calcul
Cunostinte de limba engleza nivel mediu-avansat


DESCRIEREA FIRMEI

Lider pe piata austriaca in domeniul recrutarii on-line, ISG Personnel Management furnizeaza SERVICII COMPLETE de consultanta in domeniul resurselor umane la standarde europene, recunoscute si verificate in peste 10 ani de experienta.