Sef sectie biscuiti / paste fainoase

Spicul sa

01-05-2009 | EXPIRA LA 07-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

·Organizeaza, coordoneaza si supravegheaza activitatea de productie a sectiei;
·Dimensioneaza productia fizica in functie de capacitatile de productie de care dispune sectia;
·Raspunde de realizarea cantitativa, calitativa si structurala a productiei;
·Propune masuri pentru imbunatatirea conditiilor tehnice, tehnologice, organizatorice, umane si materiale necesare realizarii comenzii;
·Asigura respectarea consumurilor specifice stabilite pentru materii prime si materiale, necesare realizarii comenzii precum si respectarii retetei de fabricatie si a regimului tehnologic impus fiecarui produs in parte fabricat, raspunde de utilizarea corecta a normelor de consum la materii prime auxiliare si materiale in derularea activitatii de productie;
·Coordoneaza activitatea de predare a produselor si verifica daca au fost inregistrate corect cantitatile de productie in fisele de predare-primire si daca fiecare predare-primire este insotita de semnaturile predatorului si primitorului;
·Efectueaza receptia cantitativa si calitativa a materiilor prime si materialelor si intocmeste documentele corespunzatoare;
·Participa la efectuarea probelor de consum;
·Efectueaza controale pe toate fazele procesului tehnologic;
·Intocmeste raportul de productie, actele de evidenta primara si raspunde de corectitudinea datelor inscrise si semnate;


CERINTE

-cunostinte temeinice in domeniul panificatiei si in mod special in cel al biscuitilor si pastelor fainoase ;
- cunostinte de organizare si normare a muncii;
- - excelenta capacitate organizatorica ;
- trebuie sa fie foarte bun practician (aplicarea cunostintelor teoretice in practica) ;
- capacitate de a forma o echipa (leader ship-relatii interumane);
- operare PC ;
-cunoscator al limbii engleze-(constituie un avantaj) ;
- capacitate de concentrare (rezistenta fizica si nervoasa) in conditii
de lucru stresante;
-capacitate de asimilare de cunostinte noi si adaptare la tehnologie noua de ultima generatie ;
-program prelungit


DESCRIEREA FIRMEI

Istoria Spicul incepe in urma cu 160 de ani, cand morile de apa pentru procesarea graului, de pe malul Dambovitei, au fost prima data atestate documentar. Inca din primii ani de existenta Spicul s-a remarcat prin calitatea produselor sale, fapt recunoscut prin includerea sa in lista furnizorilor Casei Regale. De-a lungul timpului, Spicul trece prin numeroase transformari in urma carora isi diversifica puternic gama sortimentala.
In noul mileniu in care cuvintele de ordine sunt sanatate, calitate, eficienta, actionarii SC Spicul SA, au luat decizia strategica de a investi intr-un nou si modern complex de productie, astfel incat acesta sa poata furniza tuturor clientilor sai o gama variata de produse, de la alimentele de baza, la cele mai sofisticate produse de panificatie.
Noua investitie de peste 30 milione de Euro, este este una dintre cele mai mari investitii din sectorul de morarit si panificatie si s-a concretizat intr-o constructie pe un teren situat in nordul Bucurestiului si in achizitionarea de linii noi de fabricatie de ultima generatie: japoneza, olandeza si austriece.
Daca va doriti sa lucrati intr-un mediu modern si colegial unde munca este apreciata la valoarea reala si unde puteti gasi perspective reale de evolutie va asteptam sa va alaturati echipei noastre