Sef proiect

DC Invest

17-03-2006 | EXPIRA LA 20-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clinetul nostru COFRAMI ¿ www.coframi.com ¿ este societate franceza cu sediul central la Paris, care are in acest moment peste 2300 angajati, fiind unul din liderii mondiali in domeniul informaticii industriale. COFRAMI este partenerul principalelor companii industriale din domeniul aeronautic, telecom, feroviar, automobile si sisteme de informatica.
In Franta, COFRAMI are 25 de filiale regionale, dar s-a implantat in acelasi timp si in alte puncte din Europa : Londra, Bruxelles si Madrid.
Astazi, intentia COFRAMI este de a infiinta COFRAMI Romania, in Bucuresti.


CERINTE

Persoana cautata va raspunde de formarea echipei de 2-5 persoane pentru proiectele de dezvoltare de aplicatii in domeniul aeronautic.

Initial se va face un stagiu de formare de o luna in Franta, in centrul COFRAMI Toulouse, unde se va forma in utilizarea aplicatiilor din domeniu si standardele de dezvoltare specifice.

Fiecare proiect dezvoltat de COFRAMI Romania va face parte dintr-un proiect global dezvoltat de o filiala COFRAMI din Franta. Proiectul global va fi coordonat din Franta de catre un sef de proiect francez cu care seful de proiect din Romania va fi in directa legatura.


Profilul candidatului:

Competente necesare
 3-5 ani de experienta in domeniul sistemelor embedded
 experienta practica in domeniul programarii structurate. Cunostinte obligatorii in unul din urmatoarele limbaje : C, C++, ADA 83 sau ADA 95
 cunosterea procedurilor de calitate
 experienta in management de proiect informatic ¿ configurare
 diploma de studii superioare cu specializarea informatica sau echivalent
 nivel de studii bac+4 sau bac+5
 engleza citit, scris, vorbit

Competente apreciate:
 experienta in recrutare personal
 experienta in domeniul aeronautic
 experienta in normele DO-178B
 cunostinte de franceza


BENEFICII OFERITE

Data angajarii :
Preferabil : 15 februarie 2006

Tipul contractului :
Contract pe durata nedeterminata

Locul de munca :
Locul de munca va fi in sediul societatii COFRAMI Romania, Bucuresti


DESCRIEREA FIRMEI

DCI Software Park este structura IT administrativa special creata pentru companiile straine de top care dezvolta echipe si proiecte de lunga durata in Romania.

Alaturandu-va DCI Software Park veti lucra in companii de top avand la dispozitie tehnologii de ultima ora.

Veti beneficia de training (local sau la sediul central din stainatate al companiei). Angajatii DCI Software Park beneficiaza de pachete salariale excelente, formari profesionale regulate si perspective de dezvoltare in cariera.