Sef instalari panouri publicitare

Business IQ

05-10-2007 | EXPIRA LA 04-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizeaza si conduce operatiile de montaj si service.
Se ocupa de primirea si realizarea comenzilor de instalare.
Programeaza executarea lucrarilor.
Verifica activitatea Responsabililor de instalare.
Organizeaza instruirea pe probleme de protectia muncii a firmelor colaboratoare.
Conform comenzilor si termenelor de instalare specificate programeaza resursele materiale, umane si logistice pentru executarea lucrarilor in termenele contractate si in parametrii calitativi impusi in proiect.
Cauta firme pentru colaborare pe instalari si service, analizeaza capacitatea acestora de lucru si impreuna cu conducerea firmei negociaza contractele cadru, actele aditionale si lucrarile subcontractate in vederea rentabilizarii activitatii firmei.
Se informeaza permanent asupra produselor si lucrarilor


CERINTE

Studii superioare tehnice.
Experienta de minim 3 ani intr-o functie similara.
Aptitudini organizatorice si de conducere.


DESCRIEREA FIRMEI

Business IQ recruteaza pentru clientul sau, cel mai mare productor de semnalistica din Romania si unul dintre lideri in Europa Centrala si de Est, acoperind direct sau prin partenerii sai intreaga piata regionala. Compania ofera intreaga gama de servicii si produse, de la design si dezvoltare de produs pana la productia efectiva, instalare si mentenanta, concentrandu-se pe retele de benzinarii, showroom-uri auto, lanturi de retaileri si display-uri.

Business IQ is specialized in providing recruitment and selection services on the Romanian market. We focus on the specifics of your industry and help you make informed decisions about the right people for your business.
We help our clients communicate, attract and select the best professionals and support our partners in the area of image building and recruitment.
Visit www.ecareer.ro for more information on our open positions.