Sef Departament Resurse Umane

Adecco Romania

10-01-2006 | EXPIRA LA 09-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pune in aplicare politica de remunerare a grupului in perimetrul gestionat; pune la dispozitia ierarhiei si a celor interesati expertiza sa in domeniul remunerarii in vederea asigurarii coerentei si optimizarii resurselor de care dispune organizatia. Asigura respectarea procedurilor aferente.

- Participa, impreuna cu ierarhia din sector, la definirea nevoilor de recrutare, definirea profilurilor (posturilor, candidatilor), este implicata in procesul de recrutare si selectie cu scopul asigurarii necesarului de personal.Defineste si urmareste parcursul de integrare a noilor angajati in vederea integrarii rapide a resurselor.

- Participa si colaboreaza cu ierarhia din sector si cei interesati la definirea parcursurilor de formare cu scopul asigurarii coerentei intre nevoile organizatiei si expresia vointei salariatilor.Elaboreaza, transmite si urmareste Planul de formare pentru personalul din departament.

- Pune in aplicare politica de gestiune individuala. Asigura resursele pentru posturile cheie (strategice) si determina listele de potentiali.

- Realizeaza comunicarea pe subiecte de resurse umane cu scopul transmiterii mesajelor ce contribuie la garantarea unui climat social favorabil realizarii performantelor cerute.

- Gestioneaza, evalueaza si motiveaza echipa din subordine in vederea asigurarii competentelor necesare si nivelului de autonomie si responsabilitate necesare.


CERINTE

- Studii superioare

- Experienta in resurse umane de intreprindere (minimum 3-5 ani)

- Experienta in coordonarea unei echipe (minimum 2 ani)

- Limba franceza nivel avansat (engleza constituie un avantaj)

- Utilizare MsOffice

- Capacitate de organizare

- Capacitate de analiza si sinteza

- Intuitie si spirit de observatie


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv;

- mediu de lucru profesionist