SEF DE TURA SERVICE AUTO

HUMANGEST GROUP

15-05-2013 | EXPIRA LA 14-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizeaza desfasurarea activitatii in deplina siguranta pentru muncitorii pe care îi conduce, fiind raspunzator pentru aplicarea regulilor de protectia muncii avand in acest scop urmatoarele obligatii :
a) Sa supravegheze si sa impuna muncitorilor din vulcanizare sa respecte prescriptiile tehnice , fisele tehnologice instructiunile de lucru si instructiunile de folosire / intretinere a utilajelor, instalatiilor si masinilor de la punctul de lucru precum si regulile de protectia muncii , in vederea prevenirii accidentelor de munca .
b) Sa organizeze locurile de munca si sa pregateasca conditiile de lucru pentru fiecare om si echipa; sa supravegheze si sa indrume pe cei din subordine pentru formarea deprinderilor de munca corecte in vederea realizarii obiectivului de mai sus
c) Sa urmareasca mentinerea disciplinei, a ordinei si curateniei la locul de munca precum si mentinerea cailor de acces libere .
d) Sa instruiasca conform prevederilor regulamentelor in vigoare, muncitorii pentru lucrarile pe care acestia urmeaza sa le execute; dupa fiecare instruire trebuie sa verifice daca au fost insusite regulile respective, specificandu-se in fisele individuale .
e) Sa verifice zilnic, inainte de inceperea lucrului, daca sunt asigurate dispozitivele de protectia muncii, daca ele sunt in buna stare, daca sunt amenajate corespunzator caile de acces, daca sunt afisate la locul de munca instructiunile de lucru.
f) Sa nu primeasca la lucru muncitorii fara ,,fisa de protectia muncii “ completate la zi, fara echipament de protectie si de lucru, in stare de ebrietate sau stare avansata de oboseala.
g) Sa supravegheze functionarea utilajelor si instalatiilor la punctul de lucru respectiv, pentru a nu se produce accidentarea muncitorilor din cauza lor si sa nu permita interventia muncitorilor neautorizati pentru executarea de reparatii ce pot conduce la accidente sau deteriorari mai grave ale utilajelor respective .
h) In cazul producerii unui accident de munca , are obligatia sa anunte imediat conducerea firmei, sa organizeze acordarea primului ajutor , luand masuri sa nu se modifice starea de fapt pana la cercetarea accidentului.


CERINTE

- studii medii (bacalaureat),
- cunostinte tehnice auto de baza,
- cunostinte teoretice si practice privind operatiunile de service specifice anvelopelor si jantelor,
- cunoaşterea principiilor şi metodelor de promovare si vânzare a produselor şi serviciilor,
- operare PC,
- EXPERIENTA PE UN POST SIMILAR MINIM: 2 ani


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.