Sef de Sala

Corvinus International S.R.L.

30-05-2009 | EXPIRA LA 05-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati principale: Este responsabil de organizarea si efectuarea serviciilor in saloanele restaurantului si salilor de conferinte

Atributii:
1. Organizeaza serviciile in saloane si dirijeaza munca colaboratorilor sai.
2. Controleaza preluarea si distribuirea preparatelor si serviciilor in saloane.
3. Fixeaza ture de lucru pentru colaboratorii sai. Controleaza mise-en-place-ul si curatenia meselor si saloanelor.
4. Prezinta meniurile si ia comanda de la client. Asigura vanzarea produselor si preparatelor.
5. Interpreteaza dorintele si asteptarile clientilor si ii sfatuieste in alegerea lor.
6. Primeste si rezolva sesizàrile.
7. Asigura legatura intre saloane, clienti si administratie.
8. Aranjeaz¿ si gospod¿reste stocurile de inventar, materiale si produse.


CERINTE

Formare profesionala
1. Curs calificare sef sala
2. Absolvent a 1-2 cursuri de perfectionare in domeniul alimentatiei
Experienta:
1. Min. 3 ani in functii din sectorul de servire (ospatar, barman, ajutor ospatar)
Capacitate profesionala:
1. Cunostinte foarte bune privind tehnicile de servire in restaurant
2. Limba engleza si o a doua limba straina
3. Cunoscator preparate culinare
4. Tehnici de catering
5. Cunostinte oenologie
Calitati personale:
1. Aspect fizic si vestimentar placut
2. Capacitate de conducere si rigoare
3. Spirit de observatie dezvoltat
4. Politete, curtoazie
5. Initiativa, spirit comercial
6. Inclinatie pentru lucrul cu clienti
7. Responsabilitate pentru munca prestata


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul nostru va fi amplasat in zona centrala a Municipiului Bucuresti si se va adresa unui segment larg de oaspeti, dorindu-ne ca imaginea pe care o vom arata acestora sa fie una care sa se impuna nu numai prin calitatea serviciilor oferite pe piata de profil din Capitala dar si prin eleganta si bun gust, readucand in atentie o perioada in care “Micul Paris” se impunea atentiei turistilor din toata lumea.