Job expirat
1.1.9.1 Isi organizeaza intreaga activitate in scopul folosirii rationale a capacitatii unitatii in vederea optimizarii vanzarilor si mentinerea standardelor de calitate ale produselor si serviciilor;
1.1.9.2 Planifica si coordoneaza activitatile ce se desfasoara in restaurant;
1.1.9.3 Prezentarea meniului si recomandarea unor preparate precum si servirea acestora la masa;
1.1.9.4 Monitorizeaza si coordoneaza activitatea ospatarilor si picolilor din subordine;
1.1.9.5 Controleaza mis-en-place-ul si verifica curatenia saloanelor si a meselor precum si a spatiilor de lucru;
1.1.9.6 Verifica respectarea normelor legislative comerciale si a regulilor igienico-sanitare in vigoare si aplica masurile corective atunci cand este cazul ;
1.1.9.7Prime¿te infrastructura aferent¿ activit¿¿ilor de care r¿spunde ¿i asigur¿ exploatarea acesteia ¿n condi¿ii optime;
1.1.9.8 Participa la careul personalului ;
1.1.9.9 Verifica listele din meniu(corectitudinea acestora, ortografia, gramajele, preturile);
1.1.9.10 Interpreteaza dorintele si asteptarile clientilor sfatuindu-i in alegerile lor ;
1.1.9.11 Primeste si rezolva sesizarile ;
1.1.9.12 Asigura legatura intre saloane, clienti si administratie ;
1.1.9.13 Aranjeaza si gestioneaza stocurile de inventar, materiale si produse ;
1.1.9.14 Are sarcina de a monitoriza si raporta activitatea precum si calitatea serviciilor din saloane ;
1.1.9.15 Are obligatia de a veghea la respectarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor prevazute in documentatia pe linie de p.s.i. si intervine impreuna cu personalul din subordine, in cazul unui incendiu, pentru salvarea vietilor omensti si a bunurilor;
1.1.9.1.6 Are obligatia de a respecta si de a veghea la respectarea normelor de securitate si sanate in munca, de catre personalul din subordine;
1.1.9.1.7 Sarcinile stabilite sunt obligatorii.
- Seriozitate;
- Cunostinte de limba engleza (nivel avansat);
- Disponibilitate pentru program flexibil;
- Spirit de echipa;
- Atitudine pozitiva;
- Responsabilitate;
- Initiativa si capacitate de adaptare la un mediu de lucru dinamic.
Oferim salariu si beneficii atractive in functie de experienta si profilul fiecarui candidat, formare profesionala pe parcursul activitatii, o evolutie a carierei profesionale in cadrul Hotelului Residence.
Este un hotel de 4 stele membru al \\\"Exclusive Hotels\\\" Luxury. Inaugurat in anul 2007 si situat in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, in centrul Bucurestiului, Residence Cerisiers este un elegant boutique hotel-restaurant de patru stele lux, cu 33 de camere spatioase si confortabile, de o eleganta remarcabila, proiectate cu grija pentru detalii si bun gust.