SEF COMPARTIMENT CERCETARI MARKETING

MEDICA GROUP

12-04-2007 | EXPIRA LA 04-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Planificarea, coordonarea si monitorizarea tuturor activitatilor de prelucrare a informatiilor. Studii de piata, cercetari de piata, prelucrari informatii si activitatea generala a unui purchasing manager.1.


CERINTE

Pentru ocuparea postului de Sef Compartiment Cercetari Marketing este necesara experienta in activitatea de Cercetari Marketing. De asemenea, experienta in activitatea de coordonare proiecte. Ocuparea postului reclama experienta in conducerea operatiunilor de marketing a unei companii multinationale.
-Cunostinte solide de MS Office (Word, Excel, PowerPoint), navigare Internet Explorer, Visio, MS Project;
-Cunoasterea limbii engleze (foarte bine – scris si vorbit) ;
-Cunostinte ale principiilor de managementul proiectelor ;
-Cunoasterea tehnicilor de marketing;
-Cunostinte solide ale principiilor de comunicare ;
-Cunostinte solide ale conceptelor de cercetare piata ;
-Cunostinte generale de dezvoltare a bugetelor ;
-Cunostinte solide de management, de conducere si motivare a echipei.


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea MEDICA GROUP este aceea de a deveni compania producatoare de suplimente nutritionale cea mai apreciat¿ de c¿tre pacienti, clienti, colegi, investitori, parteneri de afaceri si de c¿tre comunit¿tile în care tr¿im si ne desf¿sur¿m activitatea. În cadrul companiei Medica se pune accentul pe calitatea vietii angajatilor nostri si pe relatia cu acestia. Persoanele care aleg s¿ lucreze pentru Medica, nu aleg doar un simplu loc de munc¿, ci si un stil de viat¿. Noi respect¿m viata personal¿ a angajatilor nostri si le punem la dispozitie o multitudine de resurse pentru a facilita un echilibru între carier¿ si viata lor personal¿. Deasemenea, pe lâng¿ oportunit¿tile remarcabile de carier¿, oferim o gam¿ larg¿ de beneficii avantajoase, salarii competitive, menite s¿ v¿ asigure bun¿starea si siguranta financiar¿.
Explorati oportunit¿tile incredibile oferite de noi si dezvoltati-v¿ cariera în cadrul companiei producatoare de suplimente nutritionale num¿rul unu in Romania.