Secretara / Receptionista

ISG Romania

07-05-2007 | EXPIRA LA 06-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa raspunda la telefoane conform procedurii standard a firmei. Sa directioneze apelurile telefonice catre destinatari si in cazul absentei acestora sa se asigure de transmiterea mesajelor pastrand confidentialitatea lor.
- Sa conceapa si sa implementeze un sistem eficient de evidenta, control si inregistrare a intrarilor si iesirilor de documente scrise (scrisori, faxuri, e-mailuri, etc.).Este responsabila pentru livrarea documentelor direct catre destinatar (intern/extern), daca nu exista alte instructiuni speciale, fiind direct raspunzatoare pentru pastrarea confidentialitatii acestor documente in general si in mod particular a celor pe care este specificat CONFIDENTIAL / PERSONAL.
- Sub nici o forma nu va deschide corespondenta firmei decat daca exista astfel de dispozitii specificate in scris.
- Editeaza si scrie documentele / corespondenta folosind programe ca Word, Excel, PowerPoint sau alte aplicatii si asista in expedierea acestora catre destinatar.
- Pastreaza si aduce la zi adresele si datele de contact ale partenerilor de afaceri AECTRA din baza de date a firmei precum si cea personala a Directorului General asigurand confidentialitatea datelor.
- Stabileste intalniri si legaturi telefonice pentru Management.
- Asista si coordoneaza campaniile de Direct Mailing.
- Se ocupa de rezervarile hoteliere, de bilete sau la restaurante pentru Management cat si pentru angajatii Grupului Aectra.
- Pastreaza la zi informatiile privind tarife, conditii si calitate servicii oferite de diversii furnizori / colaboratori (agentii de turism, linii aeriene, restaurante, hoteluri etc).
- Sa utilizeze un program saptamanal al salii de sedinte pentru intalniri, prezentari, activitati de protocol ce implica, de asemenea, si echipamentul din dotare (videoproiector, boxe, TV, video, camera, flip-chart, etc).
-Sa pastreze o lista la zi cu sarcinile delegate si cu actiunile repetitive, termene limita, istoric al activitatii, persoane implicate sau responsabile.


CERINTE

- Diploma de studii superioare.
- Bune cunostinte de tehnoredactare.
- Limbi straine: Engleza – bine Franceza – bine (vorbit, scris, citit).
- Operare Windows, suita Microsoft Office, baze de date.
Profil de personalitate:
- Capacitati excelente de comunicare.
- Fire energica, dinamica, plina de resurse, flexibila, cu initiativa.
- Persoana bine organizata, capabila sa stabileasca si sa actioneze pe baza de prioritati.
- Capacitate de a asimila si procesa rapid informatiile si de a se adapta la schimbare si la situatii speciale.
- Personalitate inchizitoare, capabila sa cercetaze si sa se documenteze.
- Spirit analitic.
- Dorinta de a invata.
- Aspect si exprimare profesionale.
- Disponibilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma mixta romano-austriaca ISG Romania este prezenta pe piata romaneasca din 1999. Incepandu-si activitatea in Ungaria si in Republica Ceha, in prezent ISG furnizeaza servicii specializate in domeniul resurselor umane in tarile Europei Centrale si de Est. ISG are astazi parteneri in Croatia, Cehia, Germania (Stuttgart, Frankfurt), Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia. In Austria, ISG acopera intreg teritoriul prin reprezentantele sale din : Vienna, Villach, Graz, Tyrol, Salzbourg, St. Poelten si Wiener Neustadt.