Secretara/Office Manager

Eurobest Imob Company

18-07-2011 | EXPIRA LA 17-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat
- agenda managerului
- preluarea si directionarea apelurilor telefonice
- asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice
- preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, indosariere si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor, clientilor si a celorlalti angajati
- cautarea de oferte imobiliare si programarea vizionarilor
- asigurarea transmiterii documentelor prin posta, fax, e-mail
- actualizarea bazei de date
- pregatire materiale pentru prezentari
-stabilire intalniri cu potentiali clienti
-intocmire documente (facturi,contracte de vizionare,comison,inchiriere,prestari servicii etc.)


CERINTE

Cunostinte Pc
Limba engleza


DESCRIEREA FIRMEI

Eurobest Imob Company vine in intampinarea clientilor si ofera consultanta atat persoanelor fizice cat si juridice privind alegerea solutiei optime in vederea vanzarii,cumpararii sau inchirierii de terenuri,spatii comerciale,case-vile, apartamente.
Description
"Fiind in permanenta la curent cu evolutia segmentului imobiliar, Eurobest Imob Company vine in intampinarea clientilor si ofera consultanta atat persoanelor fizice cat si juridice privind alegerea solutiei optime in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de terenuri, spatii comerciale, case-vile, apartamente si garsoniere.

Intr-o piata in plina dezvoltare, cea imobiliara, este dificil sa alegi cea mai buna oferta cu cat mai putin efort. Consultantul imobiliar preia aceasta responsabilitate, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferind in cel mai scurt timp, solutii personalizate pentru fiecare tip de tranzactie.

Profesionalismul, promptitudinea, responsabilitatea, calitatea, sunt valori care au contribuit la dezvoltarea rapida a portofoliului nostru de clienti. Dintre acestia amintim: Rovere Mobili, Renault Romania, Otp Bank, Realitatea TV, Conta Invest, Olympic Casino,Billa Romania etc. Ne dorim ca fiecare contact cu clientii nostri sa nu fie doar un demers comercial, ci un parteneriat care sa creeze valoare. Pentru detalii va rugam contactati: eurobestimobiliare@gmail.com."