Secretara/ Office Assistant

Wirzo Limited

12-03-2014 | EXPIRA LA 14-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Secretara/ Office Assistant

Domeniile ofertei:
Secretariat/Administrativ


1. Secretara/ Office Assistant

Responsabilitati principale:

- Inregistreaza si distribuie corespondenta zilnica, saptamanala si lunara, pe flux de intrari si iesiri;

- Preia si directioneaza apelurile telefonice si mesajele ;

- Centralizeaza si prelucreaza “Foile colective de prezenta” ale salariatilor, in conformitate cu prevederile procedurii interne;


- Experienta : cel putin 1 an pe un post similar

- Cerinte specifice: Operare PC, utilizare pachet programe Office; Cunoastere utilizare aplicatie Charisma (constituie avantaj); Cunoasterea de limbi straine: limba engleza nivel mediu.


CERINTE

- Competente/abilitati/caracteristici: foarte bune abilitati de comunicare,planificare si organizare; abilitati de lucru in echipa; dinamism; atentie distributiva; rezistenta la stres si flexibilitate; abilitati de tehnoredactare si exprimare coerenta si corecta; preocupare pentru imbunatatirea continua a cunostintelor profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Wirzo ofera servicii integrate de comunicare, de la relații publice la consultanta de marketing, am ajutat-o varietate de companii și instituții naționale și internaționale.

Unul dintre semnele distinctive noastre este de a oferi rezultate spectaculoase atunci când se utilizează instrumente de comunicare inovatoare, dar respectând întotdeauna o perspectivă umană în relațiile noastre cu clientii, mass-media și a consumatorilor.