SECRETARA - ILFOV, intrare Com JILAVA

TEAM ART SRL

28-08-2009 | EXPIRA LA 03-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va fi prezenta in fiecare zi la sediul Managerului General si isi va primi atributiile si responsabilitatile direct de la acesta.
In principiu cautam o persoana activa, comunicativa, inventiva si cu intuitie care sa preia cu tact, calm si diplomatie cererile Managerului.Aceste poti fi de la cele mai simple: cafea, asigurarea permanenta a protocolului la sediu (apa, gustari, sucuri, etc) la idei creative privind imbunatatirea aspectului general al biroului si asigurarea derularii procesului de cosmetizare a acestuia – de exemplu daca ar trebui mochetat se va ocupa de acest aspect apeland la personalul care o poate indruma in aceasta directie.
Dupa prima intalnire cu Managerul general in care isi va prelua responsabilitatile in ziua respectiva, se va asigura in permanenta prin intrebari directe dar politicoase daca mai lipseste sau mai apar alte cereri, pe intrg parcursul zilei.
Va prelua treptat si atributii mai complexe – corespondenta, organizari Sali sedinte, etc sau atributii de receptionera, in masura in care va dovedi ca poate si are cum sa avanseze la acest nivel.
¿
Atributiile initiale vor cere implicare si activitate intensa si foarte multa colaborare. Cautam o persoana careia sa ii placa sa vorbeasca , sa comunice, respectand in acelasi timp persoana respectiva.
¿
Programul va fi de 8-10 ore , in functie de programul Managerului General, cu posibilitatea ca in zilele in care acesta nu este la sediu sa aiba liber.
¿
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Oferirea informatiilor corecte si intr-o maniera profesionala;
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Acordarea suportului pentru rezolvarea problemelor ivite;
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Asigurarea unei evidente clare a activitatii desfasurate;
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Adoptarea unei atitudini pozitive;
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Respectarea standardelor si a indicatorilor de calitate stabiliti.
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ Administrarea salilor de sedinta
-¿¿¿¿¿¿¿¿¿ diverse, ad-hoc, la instructiunea managerului
¿


CERINTE

- minum studii medii
Spirit creativ
Cunoasterea limbii romane cu tot ceea ce inseamna ea (ortografie, gramatica, vocabular);
Simtul estetic - Preocuparea pentru realizarea unui mediu placut, ordonat si confortabil, atat in spatiul propriu de lucru, cat si in cel al conducerii; / ¿preocuparea pentru procurarea unor materiale – articole de birotica si papetarie cat mai adecvate, dar si aspectuoase. O atentie deosebita trebuie acordata aspectului estetic al tuturor materialelor destinate afisarii (anunturi, etichete, postere etc.). / aranjarea cu bun gust in birou a unei vaze cu flori sau a unei plante, a unor tabele sau grafice/ preocuparea pentru tinuta proprie care trebuie sa fie impecabila, incepand cu imbracamintea, incaltamintea si terminand cu coafura si produsele cosmetice folosite.
Calitati de vorbire si redactare
Politetea
Meticulozitatea
Punctualitatea
Autocontrolul
Atitudinea pozitiva fata de munca
Buna dispozitie si simtul umorului
Capacitatea de a lucra sub presiune


BENEFICII OFERITE

Salariul oferit este 500 RON


DESCRIEREA FIRMEI

Companie tanara care promoveaza valorile om-echipa in mediul cel mai adecvat calitatilor profesioanale dar si a celor personale.
Conteaza sa vrei ... sa poti vom avea grija sa inveti...