Secretara firma de recrutare

SOLVE & PERFORM

01-04-2008 | EXPIRA LA 01-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- trimitere si preluare de mesaje pe mail
- stabilire de intalniri prin intermediul telefonului
- sustinere de interviuri cu diferite persoane si prezentarea concluziilor proprii superiorului
- mentinerea contactului telefonic cu clientii firmei
- introducere de date in baza de date


CERINTE

Clientul nostru va propune sa va raspundeti cu sinceritate la intrebarile de mai jos si daca raspunsurile sunt afirmative sa ne contactati:

1. Sunteti studenta si cunoasteti limba engleza foarte bine? Sau, dimpotriva, sunteti intr-un moment al vietii in care gasiti mai greu un loc de munca?
2. Doriti sa lucrati intr-o firma aflata la inceput de drum care presteaza servicii pentru domeniul educational?
3. Stiti sa tehnoredactati foarte bine, dar si sa navigati pe internet si sa folositi mailul?
4. Va place sa discutati cu persoane diferite pentru a explora cat mai mult din personalitatea lor, dar in acelasi timp nu va deranjeaza daca in anumite zile aveti de lucrat mai mult pe calculator, trimitand mailuri si citind mesaje?
5. Vorbiti cu usurinta la telefon cu persoane necunoscute pentru a le spune cu ce se ocupa firma unde lucrati?
6. Va regasiti intr-o echipa mica, dar in dezvoltare, unde este nevoie de rabdare, dar nu exista stres din partea sefulului?
7. Ati lucrat vreodata in invatamant? Daca nu, dar totusi ati raspuns afirmativ la celelalte intrebari, nu ezitati sa ne contactati.


BENEFICII OFERITE

Oferta se adreseaza persoanelor care pretuiesc foarte mult faptul ca se afla printre primii angajati ai unei firme, faptul ca nu lucreaza sub stres, ca nu se sta peste program chiar daca salariul nu este spectaculos.


DESCRIEREA FIRMEI

SOLVE & PERFORM este singura firma din tara specializata in recrutarea de personal educational atat pentru institutiile de invatamant particular cat si pentru prestatori de diferite servicii educationale (centre de limbi straine, edituri etc), punandu-va la dispozitie experienta de recrutare de cadre didactice de peste 7 ani a fondatorilor si angajatilor sai. Firma si-a propus inca de la inceput sa contribuie la promovarea unei imagini competitive a invatamantului particular prin selectia de personal cu vocatie, talent si studii de specialitate.