SECRETARA (ASISTENTA DIRECTOR ADMINISTRATIV)

MY WAY CONSULTING SRL

07-12-2006 | EXPIRA LA 13-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pentru ocuparea acestui post vor exista mai multe faze.
Prima faza va fi aceea in care va veti ocupa efectiv de activitatile specifice de secretariat si veti asista Directorul administrativ in desfasurarea activitatatilor de care este responsabil in cadrul agentiei.Este faza in care trebuie sa va familiarizati cu modul de lucru specific al agentiei, cu domeniul in care activeaza aceasta, sa va integrati in echipa, sa va implicati activ in rezolvarea problemelor de orice natura (bineinteles, probleme ce tin de competenta dumneavoastra la acest nivel) si sa intelegeti foarte bine ce se doreste de la dumneavoastra.
- Pentru aceasta faza va exista un contract de munca pe perioada determinata (2-3 luni), iar retributia va fi de 250 euro net.
- Dupa aceasta faza va urma o a doua in care aria responsabilitatilor va fi extinsa, retribuirea ajungand la nivelul de 350 de euro.
- Daca reusiti sa convingeti si deveniti parte utila dintr-un sistem deja format va avea loc o renegociere a salariului.


CERINTE

CITITI CU ATENTIE CONTINUTUL ANUNTULUI!!!
NU ESTE UN POST CARE IMPLICA ATRIBUTII CLASICE DE SECRETARIAT SAU ASISTENTA ADMINISTRATIVA.
CERINTE OBLIGATORII
- Studii superioare finalizate (nu studenti);
- Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational;
- Capacitati reale de comunicare (se pune accent pe comunicarea in cadrul colectivului si nu pe comunicarea protocolara);
- Capacitate sporita de asimilare a cunostintelor si de aplicare a acestora;
- Abilitati de organizare (atat pentru activitatea proprie cat si pentru organizarea agendei si programului celorlalti colegi), de autoevaluare si autocontrol;
- Rezistenta la stres;
- Capacitate de a-si asuma responsabilitati.
ALTE CERINTE
- Preferabil experienta de lucru pentru a fi deja familiarizata cu relatiile existente in cadrul unei firme;
- Cunostinte contabilitate primara;
- Stabilitate, realism, echilibru;
- Flexibilitate.


BENEFICII OFERITE

Programul de lucru este 9.30 ¿ 18.00, de luni pana vineri.
200 - 300 EURO / luna


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia MY WAY CONSULTING recruteza candidati pentru colaboratorul sau, SC Q-T-RAZ SRL, agentie de publicitate ce activeaza in acest domeniu din 1992 (Studio foto, de grafica si productie publicitara etc.)