Secretara

MACH Foreign Trade Distribution

03-04-2012 | EXPIRA LA 05-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preia si directioneaza apelurile telefonice, iar daca persoana solicitata este ocupata/lipseste, preia eventualele mesaje si le transmite ulterior sau directioneaza apelul catre persoanele care ar putea sa cunoasca problema.
Inainte de transferarea mesajelor afla cine suna si eventual in ce problema; transmite aceste informatii persoanei interesate inainte de a transfera efectiv legatura.
Sorteaza si inregistreaza corespondenta primita in registrul de intrari-iesiri.
Primeste persoanele din afara (clienti, parteneri de afaceri etc.), ii informeaza pe cei interesati despre sosirea acestora, dupa care conduce vizitatorii la locurile de intalnire, asigurand protocolul aferent.
In cazul in care persoana care primeste vizita este ocupata/lipseste, secretara pune oaspetii in legatura cu altcineva care cunoaste problema.
Mentine legatura cu agentii de turism, de voiaj pentru a asigura transportul si cazarea la nivelul solicitat, in cazul deplasarilor in interes de serviciu ale angajatilor/partenerilor firmei.
Copiaza/redacteaza/tehnoredacteaza diferite materiale.
Primeste si retransmite e-mail-uri.
Primeste si retransmite faxuri
Se ocupa de introducerea lead-urilor in baza de date si de transmiterea lor catre agentii de vanzari.
Intocmeste rapoartele solicitate de Directorul General.
Programeaza interviurile si audientele.
Organizeza sedintele si informeaza participantii.
Introduce/actualizeaza datele din agenda Bazei Domnio.
Preia corespondenta ajunsa in cutia postala.
Se ocupa de procesarea cererilor de concedii.
Se ocupa de efectuarea/receptioanarea si distribuirea comenzilor de papetarie.


CERINTE

- discurs clar, concis si coerent;
- cunostinte limba engleza - nivel mediu;


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

MACH FTD a inceput activitatea in anul 1994, fiind prima companie care a oferit pe piata romaneasca echipamente industriale de ultima generatie pentru marcarea si inscriptionarea pe orice suport.
Oferind servicii profesionale si de inalta calitate MACH FTD a fost acceptata ca unic partener pentru Romania a firmei DOMINO din Anglia, leader mondial in productia de imprimante cu jet de cerneala si lasere industriale, pentru marcare si codificare pe liniile de productie.
A urmat foarte rapid o diversificare a serviciilor si produselor oferite, experienta acumulata si baza logistica permitand MACH FTD sa ofere clientilor sai solutii integrate de marcare-inscriptionare, manipulare si transport intern, ambalare, impachetare si paletizare.
Deasemenea MACH FTD dispune de know-how-ul si capabilitatea de a proiecta si implementa aplicatii complexe, legate de mediul de productie de serie mare si masa.