Secretara

SC NEOFLUX CONCEPT SRL

28-06-2011 | EXPIRA LA 28-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizarea colectionarii si transcrierii corespondentei, proceselor verbale si rapoartelor, la calculator; selectionarea si expedierea corespondentei si a altor documente; executarea lucrarilor de birou de importanta limitata cum sunt: clasarea dosarelor, utilizarea de fotocopiatoare sau pastrarea si operarea in diverse registre de evidenta; furnizarea de informatii clientilor in legatura cu activitatea si programul organizatiei; asigurarea de protocol.


CERINTE

- inteligenta peste nivelul mediu (capacitate de analiza si sinteza, memorie dezvoltata, judecata rapida, capacitate de deductie logica);
- usurinta in exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi in public;
- asumarea responsabilitatilor;
- rezistenta la sarcini repetitive;
- capacitate de relationare interumana;
- adaptare la sarcini de lucru schimbatoare;
- echilibru emotional.
- cel putin studii medii;
- instruirea formala in domeniul biroticii si secretariatului constituie un avantaj;
- cunostinte de operare pe calculator;
- cunoasterea a cel putin o limba straina.


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea transferului in cadrul unui alt departament sau pe o alta pozitie ierarhica superioara dupa achizitia unor abilitati si deprinderi din alte sfere de activitate.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. Neoflux Concept S.R.L. este o firma nou infiintata care insa si-a luat un avant considerabil atat pe piata romaneasca cat si pe cea din Marea Britanie.

Oferim gazduire site-uri, domenii web si jocuri, pachete de securitate si SSL, media streaming si internet prin fibra optica cu IPTV si voce.

Pentru mai multe detalii va rog sa vizitati site-ul nostru www.neoflux.ro