SECRETARA

COMPANIA GALAXY IMOB

10-09-2010 | EXPIRA LA 16-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

GALAXY IMOB angajeaza SECRETARA -sediu Cotroceni, program L-V 8.30-18.00, salariu 300 Euro net+bonusuri, carte de munca. Seriozitate, aptitudini de comunicare, creativitate, spirit de echipa,aspect fizic placut. - preluarea si directionarea apelurilor telefonice - mentinerea si actualizarea evidentei intrari/iesiri - primire/trimitere faxuri - intocmire procese verbale, imputerniciri si adeverinte - activitati de protocol..
Pentru programari interviuri completati formularul din sectiunea cariere disponibil la adresa www.galaxyimob.ro


CERINTE

Seriozitate, aptitudini de comunicare, creativitate, aspect fizic placut,spirit de echipa. - preluarea si directionarea apelurilor telefonice - mentinerea si actualizarea evidentei intrari/iesiri - primire/trimitere faxuri - intocmire procese verbale, imputerniciri si adeverinte - activitati de protocol.


BENEFICII OFERITE

Salariu 300 Euro net+bonusuri, carte de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

5 ani, 60 luni, 240 saptamani, 1680 zile si nopti.

Atat a durat recunoasterea partenerilor nostri.

Multumim partenerilor si concurentilor nostri. Fara ei nu am fi fost atat de performanti!

Am trecut de la clasicul ???vanzator de adrese??? la analiza imobiliara, dublata de cunoasterea amanuntita a pietei, avand solutii complete pentru problemele partenerilor nostri.

Dupa ce am reusit sa asiguram linistea caminului dumneavoastra, din decembrie 2008 va propunem solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Astazi Galaxy Imob este un partener recunoscut pe segmentul comercial datorita increderii reciproce. Sa nu uitam, ???cumparam si vindem incredere!???

Din octombrie 2009 va propunem solutii pentru segmentul industrial, alaturandu-se echipei colegi pe care cu siguranta ii veti recunoaste ca fiind profesionisti.



G andim
A nalizam
L ucram
A profundam
X probleme
Y solutii
I mpreuna
M eritam
O ricand, oricum
B anii



George David ??? Fondator Galaxy Imob