Secretara

CENTRUL OCUP PENTRU INFORMARE, ORIENTARE SI FORMARE PROFESIONALA

29-01-2007 | EXPIRA LA 04-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam secretara cu , activitati specifice de secretariat si relatia cu institutiile.


CERINTE

- Studii medii,
- Buna cunoastere a limbii engleze;
- 1-2 ani experienta.


BENEFICII OFERITE

- Se ofera 250 euro.
- Contract pe durata nelimitata.


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul OCUP pentru Informare, Orientare si Formare Profesionala a luat fiinta în februarie 2003, ca un proiect finantat prin programul Phare 2000 pentru Coeziune Economic¿ si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane. Activitatile sale se centreaza pe dezvoltarea capacitatilor si abilitatilor de orientare si formare profesionala si dezvoltare personala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ¿ elevi si studenti, absolventi, someri , ca si a celor care lucreaza si doresc un post mai bine platit sau intr-un domeniu mai potrivit aspiratiilor lor profesionale.

Ne adresam elevilor si studentilor din ultimii ani de studiu, somerilor, cu accent pe persoanele de peste 45 de ani, in special femei, care doresc sa revina pe piata muncii, si persoanelor ocupate care doresc sa-si dezvolte cariera, cu domiciliul in Bucuresti si judetul Ilfov.

Tuturor, Centrul le ofera consiliere si orientare pentru cariera, cursuri de formare profesionala precum si servicii de recrutare si plasare pe piata muncii.