Secretara

Intercapital Invest SA

01-10-2007 | EXPIRA LA 31-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intercapital Invest angajeaza secretara pentru sediul central din Bucuresti. Profilul activitatii include comunicarea cu clientii companiei, acordarea de asistenta si informatii cu privire la serviciile oferite, activitati de front office, activitati administrative.


CERINTE

Candidatul cautat dispune de experienta intr-o pozitie similara si domiciliul stabil in Bucuresti. Experienta in cadrul unei banci sau alte institutii financiare reprezinta un avantaj.

Reprezinta avantaje: abilitati de comunicare in scris; cunostintele de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe experienta, performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale, beneficii aditionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV insotit de o poza si o scrisoare de intentie prin email la adresa cariera@intercapital.ro sau prin fax la numerele 222 8731 sau 222 8744. Te rugam sa mentionezi in scrisoarea de intentie pozitia pentru care aplici. Candidaturile care nu respecta aceste cerinte nu vor fi luate in considerare.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de Servicii de Investitii Financiare - investitii in actiuni, obligatiuni, derivate, fonduri. Detalii pe www.intercapital.ro.