Secretara

EVO Software

15-05-2007 | EXPIRA LA 14-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Receptioneaza si distribuie apelurile telefonice si mesajele departamentelor din cadrul companiei;
-Administreaza corespondenta;
-Asigura servicii de protocol pentru vizitatori;
-Asigura necesarul de consumabile in cadrul companiei;
-Asigura suport echipei de vanzari prin activitati de telemarketing in cazul in care acest lucru este necesar.


CERINTE

-Studii medii sau superioare finalizate;
-Cunostinte temeinice de limba engleza ( scris si vorbit );
-Bune cunostinte de operare PC si de utilizare a echipamentelor de birotica ( copiator, fax, telefon );
-Persoana serioasa, dinamica, ordonata;
-Abilitati deosebite de comunicare si relationare.


DESCRIEREA FIRMEI

EVO Software este o companie specializata in dezvoltarea, testarea si implementarea de solutii software profesionale si inovative pentru piata locala si europeana.

Produsele pe care le dezvoltam si implementam sunt:
Microsoft CRM si Microsoft NAV - pentru business management.
Formic Fusion - pentru procesare automata a formularelor
NSS - pentru managementul resurselor de stocare

Dezvoltam Solutii si Sisteme Software pentru industriile de Online Gaming, Online Betting si Online Gambling si in zona de aplicatii de Procesare Automata de Imagine Digitala si Sunet.

Lucram la produse si aplicatii proprii in zona de Procesare de Imagine Digitala si Sunet si Oferim un serviciu novator de Monitorizare Video de Santiere in Constructie.

Pentru mai multe detalii vizitati www.evo-software.com

Viziune
Viziunea noastra este sa se situam in pozitie de leader tehnologic prin solutiile si serviciile pe care le oferim, prin calitatea oamenilor din echipele noastre si prin consistenta proceselor prin care dezvoltam sau implementam solutiile noastre. Ne propunem sa cream adevarate centre de excelenta la nivel tehnologic, de business management, de consultanta si analiza ca mijloc esential de a forma o companie puternica si durabila la nivel local si european.

Misiunea
Misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitia clientilor un nivel inalt de expertiza tehnologica si de business prin care sa ajutam la cresterea eficientei organizatiilor cu care lucram.

Valori
Sistemul de valori pe care se axeaza EVO Software are in centru Seriozitatea, Responsabilitatea si Inovatia. O afacere durabila are nevoie de oameni care sa-si doreasca in permanenta sa fie cei mai buni in ceea ce fac. Ne dorim sa fim cei mai buni si luptam continuu pentru atingerea acestui obiectiv. Stimulam ideile noi ale membrilor echipei noastre prin partneriate de business intre organizatie si angajati care sa genereze produse software inovative in portofoliul EVO Software. Incercam astfel sa creem un nivel de implicare maxim al angajatilor nostri in viata si evolutia organizatiei.