Secretar - domeniul legal

Evolve Group

18-07-2007 | EXPIRA LA 17-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA COMPANIEI SI A JOBULUI:

Organizatia angajatoare este o casa de avocatura de prestigiu, cu peste 100 de angajati. Vor fi angajate 6 persoane, care vor fi repartizate catre diversele departamente. Sediile casei de avocatura sunt, in Bucuresti, in zona Victoriei si in zona Mosilor.Programul este 9-18, cu pauza de masa.

RESPONSABILITATI:

Persoanele alese vor indeplini responsabilitatile de asistenta si secretariat pentru departamentele de avocati, ocupandu-se din tot ce inseamna organizarea agendelor, redactarea documentelor, traduceri, cautari de acte normative, etc.


CERINTE

Candidatul ideal este:
- foarte bun cunoscator al limbii engleze (la nivel conversational), si al unei alte limbi straine (macar la nivel mediu)
- de dorit, o persoana cu experienta in activitati de asistenta si secretariat
- de dorit, o persoana cu studii in domeniul juridic sau cu experienta de lucru in organizatii similare
- o persoana foarte organizata, ordonata, placuta, sociabila, cu bune capacitati de comunicare si de relationare


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Salariu net atractiv + prime de Craciun si de Paste + decontarea cheltuielilor de transport + diverse bonusuri de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.