Secretară/Assistant Manager

Academia de HR

17-10-2019 | EXPIRA LA 30-10-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, importantă companie care se ocupă cu importul şi distribuţia de echipamente medicale de înaltă performanță provenind de la cei mai mari producători ai lumii și cele mai mari și respectate branduri de profil.

Produsele companiei sunt de o calitate excepțională și pot fi găsite în numeroase spitale și clinici, în sălile de operații, în saloanele de terapie intensivă ori în maternități asigurând îngrijirea pacienților. Acestea răspund celor mai înalte standarde impuse din domeniu fiind certificate FDA, CE și ISO.

Printre echipamentele furnizate se numără de exemplu blocuri operatorii (chirurgie generală și cardiovasculară, chirurgie bariatrică, urologie, ginecologie, ORL, oftalmologie, etc.), secţii de anestezie şi terapie intensivă, echipamente performanțe de imagistică medicală şi explorări funcţionale (CT, RMN, angiografie, echografie etc), spaţii post-operatorii şi saloane.

Proiectele de anvergură de dotare cu aparatură de top a unora dintre cele mai cunoscute spitale din România sunt o recunoaștere a poziției de lider pe care Clientul nostru o deține în piață și a reputației de care se bucură.



Descrierea Jobului
Misiunea principală a postului: Asistentul Manager asigură suport intern pentru pentru o gamă variată de solicitări din partea managementului companiei precum cele de corespondență cu partenerii de afaceri ai organizației, comunicarea interpersonală cu persoanele implicate în realizarea contractelor, analiza informațiilor semnificative, administrarea și arhivarea unor documente, planificarea activităților cu furnizorii și diverse achiziții, realizarea de rapoarte specifice, documentare pentru management, organizarea întâlnirilor și deplasărilor de business.

Sunt responsabilități ce necesită atenție specială și abilități avansate de comunicare și relaționare. Este un post multi-rol provocator, alert, dar cu certitudine frumos și interesant, cu un potențial de creștere și vizibilitate peste medie.

Preia și răspunde diverselor solicitări de suport din partea managementului firmei (trebuie să facă față unor situații neprevăzute/urgente)

Se implică în rezolvarea problemelor delegate (dintre care unele vor fi situații curente, normale, altele urgente și importante)

Preia pe loc conducerea unor activități ad-hoc (situații neprevăzute)

Gestionează cu tact și diplomație situațiile mai dificile

Susține mereu cu energie pozitivă dialogul în proiectele/operațiunile preluate

Asigură planificarea și pregătirea întâlnirilor în sălile de conferință

Întâmpină vizitatorii/clienții companiei și r. Întâmpină și înregistrează vizitatorii sosiți în recepție, notifică persoanele vizate și ăspunde la telefonul de recepție

Funcționează ca punct de contact pentru vizitatori, autorități, servicii de curierat, curățenie, vending, tehnicieni etc.

Pregătește/Ajustează prezentări PPT și materiale pentru clienți

Înregistrează și direcționează corespondența către destinatarii specifici


CERINTE

Studii și Experiență

Studii medii/superioare
Experiență: min. 1-2 ani în lucrul cu oamenii, comunicare, activități de tip secretariat/personal assistant, operațiuni de suport
Alte cerințe

Prezență de spirit (trebuie să facă față unor situații variate/neprevăzute)
Excelente abilități de comunicare putere de convingere și negociere
Creativitate (trebuie să găsească/propună soluții la solicitările primite)
Atitudine pozitivă, entuziasm și optimism
Plăcerea de a lucra cu oamenii și bucuria de a asculta
Cunoștințe de operare PC
Cunoșținte limbă Engleză
Personalitate

Atenţie la detalii
Adaptabilitate / Flexibilitate
Gândire analitică
Independenţă și Iniţiativă
Integritate și Corectitudine


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru plăcut, firma de prestigiu

Proiecte frumoase

Sediu accesibil, bine conectat la mijloacele de transport

Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști, atmosferă de familie

Program flexibil, activitate fără stres

Masă de prânz asigurată de către firmă

Posibilități reale de promovare într-o companie ambițioasă cu proiecte în creștere

Siguranță și stabilitate pe termen lung

Salariu motivant

Plăți efectuate la timp, fără întarziere

Vino să lucrezi într-o companie care te tratează cu respect și te apreciază la adevărata ta valoare!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro