Sculer-Matriter / Toolmaker

MAKITA EU S.R.L.

15-01-2013 | EXPIRA LA 17-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cunoaşte noţiuni de desen tehnic avansat fiind capabil să folosească planurile din documentaţia tehnică a dispozitivelor sau matriţelor de realizat, a aparatelor de măsurare si control. Efectuarea corecta a masurarilor pentru incadrarea in tolerantele admise.
Execută lucrări specifice de sculărie (ajustare, găurire, filetare, tuşare, finisare, etc.) şi asamblează componentele de diferite complexităţi ale dispozitivelor, matriţelor, ştanţelor, modelelor metalice, etc.
Cunoaşte materialele din care se vor realiza scule, dispozitive, verificatoare sau matriţe, tehnologiilor de prelucrare şi asamblare a reperelor adecvate şi le aplică în activităţile specifice.
Cunoaşte utilajele destinate operaţiilor specifice, atât din punct de vedere funcţional cât şi a instrucţiunilor şi procedurilor de lucru aferente acestora, conform prevederilor din documentaţia tehnică.
Sa posede cunostinte teoretice si practice pentru reparatia mecanica a preselor, matritelor, masinilor electrice si a utilajelor pneumatic si hidraulice; Detecteaza defectele si cauzele ce le-au generat.
Cunoasterea notiunilor despre lagare de alunecare, ungerea lor, repararea si intretinerea.
Cunoasterea rolului ungerii si a tipurilor de vaselina pentru rulmenti.
Cunoasterea operatiilor la executarea inspectiilor tehnice si a RT ,RC ,RK . Executa operatii de intretinere, completeaza “Fisa de inspectie periodica a jigurilor” in conformitate cu “Fisa de inspectie”.


CERINTE

Studii: Liceul industrial de specialitate-profil mecanic, scoala profesionala de profil, 10 clase + curs de calificare profil mecanic.
Vechime in domeniu : minim 2 ani intr-un post similar
Alte calificari : lacatus mecanic
Alte cerinte : Sa posede cunostinte teoretice si practice pentru reparatia mecanica a dispozitivelor si cunostinte de electrica.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie multinationala, lider pe plan mondial in productia de scule profesionale portabile