SAP Basis

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

23-05-2009 | EXPIRA LA 29-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectivul postului:
Monitorizarea indicatorilor de performanta pentru SAP, monitorizarea si raportarea nerespectarii regulilor si procedurilor interne, precum si rezolvarea problemelor aparute la nivel de SAP, conform ariei de responsabilitate, a normelor si procedurilor interne de lucru.

Responsabilitati:
- este responsabil trimestrial cu realizarea, implementarea si actualizarea planului de disaster recovery si a planului de management al incidentelor, conform procedurilor de lucru;
- trimestrial elaboreaza si implementeaza strategii de back-up si testare;
- cel putin o data pe luna actualizeaza scripturi, formulare si proceduri pentru SAP;
- realizeaza “change management” pentru mediul SAP, atunci cand este nevoie;
- in fiecare zi, realizeaza mentenanta sistemelor SAP BASIS;
- ori de cate ori este nevoie, actualizeaza script-uri, formulare si proceduri in sistemul SAP;
- trimestrial, acorda suport IS Manager in realizarea, implementarea si efectuarea de mentenanta pentru partile specifice din planul de disaster recovery si planul de management al incidentelor.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in investitia in oameni?

TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, isi doreste sa angajeze SAP Basis pentru sediul central din Otopeni (transportul este asigurat de catre companie).

Cautam o persoana cu capacitate de analiza si sinteza, cu abilitati de comunicare si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- studii superioare sau student;
- experienta profesionala anterioara: minim 2 ani (SAP, Oracle, MSSQL);
- 2 ani administrare Oracle, MSSQL, SAP, ABAP, Transact SQL, PL/SQL;
- experienta aplicatie ERP;
- certificari/competente tehnice MCP, MCDBA, OCP.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.